Povești de succes

Omara Portuondo, diva Buena Vista Social Club concerteza la BRASOV

OMARA PORTUONDO, vocea legendară a BUENA VISTA SOCIAL CLUB,

celebrează 70 de ani de activitate artistică cu două concerte în România

 

    23 aprilie 2017, ora 19:00, Sala Sporturilor BRAȘOV

            25 aprilie 2017, ora 20:00, Sala Palatului BUCUREȘTI

 

OMARA PORTUONDO, marea voce feminină a faimoasei orchestre BUENA VISTA SOCIAL CLUB, revine în luna aprilie în țara noastră în cadrul turneului mondial aniversar ”85 Tour” pentru a le oferi iubitorilor de ritmuri cubaneze și parfum de havană, două concerte fascinante. Salsa, mambo, rumba şi cha cha cha sunt numai câteva dintre ritmurile care vor răsuna în concertele programate pe 23 aprilie, la Sala Sporturilor din Brașov, de la ora 19:00 și  pe 25 aprilie, la Sala Palatului, începând cu ora 20:00.

Atmosfera fermecătoare, plină de nostalgie, de pe străzile vechi din Havana, va fi readusă la viață prin interpretările inconfundabile ale melodiilor sale de succes, pornind de la cântecele lansate  în urmă cu 50 ani – de la muzica elegantă de cabaret, până la muzica din perioada petrecută alături de Buena Vista Social Club și ajungând până în prezent. Împărțind scena alături de invitați surpriză dar și de membrii trupei sale, Omara Portuondo va transforma cele două seri de la Brașov și București în adevărate fieste, creând amintiri unice, purtate în inimile spectatorilor pentru tot restul vieții.

Admiratorii artistei din România care nu doresc să rateze ocazia de a o asculta LIVE pe Omara Portuondo își pot procura bilete la prețuri ce variază în funcție locație și de categoriile de loc.

Biletele pentru concertul Omara Portuondo de la Sala Sporturilor din Brașov au fost puse în vânzare și pot fi cumpărate de la Sala Patria, Libraria Șt.O.Iosif, Sala Sporturilor și online de pe www.tiketnet.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro și www.bilet.ro, la următoarele prețuri: 50 lei – cat.III, 100 lei –cat.II, 150 lei – cat.I ,  200 lei –VIP.

Persoanele care optează pentru concertul de la Sala Palatului din București, au la dispoziție bilete cu prețuri cuprinse între 65 lei – 300 lei, la casa de bilete a Sălii Palatului, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, magazinele Diverta, agențiile TUI Travel Center și Eurolines sau online de pe www.ticketnet.ro, www.iabilet.ro, www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro și www.eventim.ro.

Omara Portuondo cântă fără încetare de la vârsta de 15 ani, o cântăreață legendară a cărei voce reflectă o viață lungă, plină de creativitate, pasiune și talent înnăscut pentru muzică. Se află pe scenă de 70 de ani, iar în timp ce revoluții și războaie au cutremurat globul, Omara Portuondo a continuat să cucerească lumea cu vocea sa caldă și cu charm-ul de neegalat.

Este cel mai bine vândut artist din Cuba și ambasador artistic al tării sale. Pe 5 noiembrie 2009, în cadrul celei de-a 10-a ediții a Latin GRAMMY Awards, Omara Portuondo a primit Premiul Grammy la categoria Best Contemporary Tropical Album pentru albumul „Gracias”. De-a lungul carierei, Omara Portuondo a fost nominalizată de 4 ori la Premiile Latin GRAMMY; a primit distincția “Prémio Música Brasileira” în cadrul Galei „Brazilian Music Awards” din 2008; de asemenea, este deținătoarea unui Billboard Latin Music Award (la Gala din 2005).

Turneul mondial „85 Tour” a demarat în 2016 și a avut concerte sold-out în America de Nord, America Latină și în Europa. La cei 86 de ani, activitatea artistică a Omarei Portuondo se află într-o permanentă ascensiune, bucurându-se de fiecare dată de concertele sold-out, de aprecierile și de ovațiile îndelungi ale spectatorilor. Fiul său, Ariel, o însotește peste tot în lume în calitate de producător.

Nu are dorințe imposibile sau costisitoare și nu se grăbește cu nimic. Într-un interviu recent, Omara Portuondo mărturisea: Nu-mi pun mai multe dorințe în același timp, ca să fiu sigură că mi le voi putea îndeplini. Pe rând. Nu mă grăbesc. Sunt încă tânăra. Și chiar dacă poate chipul meu nu mai arată atât de tânăr ca odinioară, sufletul meu e mereu în floarea vârstei.”

De-a lungul timpului, Omara a fost supranumită ”Edith Piaf a Cubei” sau ”Păpușa de ciocolată”. Iubește Cuba. Iubește La Havana. Crede în ceea ce cântă și are numeroase cântece superbe despre țara sa și despre frumusețile ei, pe care le-a făcut cunoscute în întreaga lume. Nu ar fi putut să cânte cu atâta dragoste “Soy cubana” dacă ar fi ales să trăiască în altă țară.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web