National

O soferita nu a adaptat viteza la carosabilul umed si a bagat 3 oameni in spital

La data de 03 septembrie a.c., în jurul orelor 17.00, o femeie de 39 ani, a  condus un autoturism pe DN 1, dinspre Brașov spre Predeal, iar la km. 146 + 900 m., nu a adaptat viteza în condițiile unui carosabil umed, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar dinspre Predeal spre Brașov, condus de un bărbat de 27 de ani.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto de 27  precum și a doi pasageri, un bărbat de 33 ani din mașina care a circulat regulamentar și o minoră de 17 ani, din mașina ce a pătruns pe contrasens.  Persoanele vătămate au fost transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov, respectiv Spitalul de Pediatrie Brașov, în vederea acordării de îngriji medicale.

La testarea conducătorilor auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente.

foto arhiva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web