Fără categorieInfracțional

O soferita de 18 ani a avariat o masina si a bagat 2 persoane in spital

Ieri se pare ca a fost ziua accidentelor spectaculoase in Brasov.  In jurul orelor 15.10,  o persoană de sex feminin, cu vârsta de 18 ani, a condus un autoturism pe B-dul Victoriei, din municipiul Brașov, iar în apropierea trecerii de pietoni semaforizată din dreptul imobilului cu  nr. 36,  nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat cu vârsta de 62 ani, oprit la trecerea pentru pietoni. Autoturismul lovit a fost proiectat pe trecerea pentru pietoni, accidentând un pieton, femeie de 79 ani, angajat în traversarea regulamentară a străzii.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a pietonului  și a unui minor de 17 ani, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 62 de ani, care au fost transportați la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov în vederea acordări de îngrijiri medicale.

În cauza a fost întocmit dosar penal în care se efectuează  verificări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală, dosar instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web