EconomicInformații

O noua locatie Subway la Brasov. Se fac angajari!

O noua locatie Subway la Brasov.  In curand, in orasul de la poalele Tampei, se va deschide si Subway Republicii.  Pregtirile sunt in toi, iar compania inca face recrutari. „Subway Republicii se va deschide in curand, iar din acest motiv mai avem nevoie de cativa membri noi in echipa.
Ne dorim sa construim o echipa tanara, harnica si vesela, care sa poata sa creeze un vibe pozitiv in restaurant si sa cunoasca limba engleza la nivel conversational.

Ce oferim noi? Pai, noi, venim in beneficiul tau cu un orar cool, superflexibil ce respecta timpul si nevoile tale. Asadar, ne poti întampina cu prezenta ta la munca de la orice ora doresti. Programul de lucru este part-time (4,5,6 ore) si fulltime. Salariu este motivant si vine insotit de o prima de deschidere, cu bonusuri si tips. Dar cel mai important este faptul ca in cadrul echipei Subway exista posibilitati reale de avansare.  Ne puteti trimite cv-ul tau pe subwayhr2017@gmail.com, ne poti contacta la numarul de telefon 0769259067 sau poti lasa cv-ul personal la restaurantul Subway din Coresi, zona de food court” se arata in anunutul postat pe pagina de Facebook a companiei.

 

sursa foto: Facebook Subway

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web