Turism-Utile

Noul centru Brasov STEAM HUB

Din 24 iulie 2017, începând cu ora 14.00 se deschide la Braşov un centru nou de resurse educaționale, ateliere şi cursuri care va aduce împreună copii, tineri, pasionaţi, cadre didactice şi pricepuţi în domeniul STEAM: ştiinţe, tehnologie, inginerie, arte şi matematică.

Debutul centrului de pe str. Sitei 174 este marcată printr-o serie de ateliere practice gratuite pentru copii, dar şi pentru pasionaţi, pricepuţi, voluntari sau cadre didactice care îşi doresc să se implice pe viitor în astfel de activităţi, ce fac științele mai atractive pentru tineri.

Ce evenimente urmează?

Înainte de lansarea ofertei educaţionale a hub-ului, copiii şi tinerii (6-14 ani), părinţii, cadrele didactice şi pasionaţii din domeniile STEAM sunt aşteptaţi la ateliere şi discuţii cu organizatorii şi cu formatorii de la Ştiinţescu Hub Sibiu, conform programului de mai jos:

Luni, 24 iulie
14:00 – Schimb de experienţă cu Prof. O. Roca si Prof. A Roca de la MagicScience (grupa 1)
16:30 – Atelier deschis Magic Science cu copiii
19:00 – Schimb de experienţă cu Prof. O. Roca si Prof. A Roca de la MagicScience (grupa 2)

Marţi, 25 iulie
10:30 – Atelier deschis Magic Science cu copiii

Marţi, 1 august
14:00 – Schimb de experienţă alături de Carina Avram.
16:30 – Atelier deschis „Build it!” cu copiii

Miercuri, 2 august
10:30 – Atelier deschis „Build it!” cu copiii

Cum mă înscriu?

Pentru intrebari, noutăţi  sau rezervari puteţi accesa evenimentele de facebook pentru fiecare eveniment sau puteţi păstra legătura pe email la brasovhubbv@gmail.com

Ateliere pentru copii (6-14 ani) Magic Science – https://web.facebook.com/events/2257921364435563/?ref=br_rs

Ateliere pentru copii (6-14 ani) Build it! – https://web.facebook.com/events/1476323152426285/?ref=br_rs

Schimb de experienta pentru profesori si pasionati – https://web.facebook.com/events/158037041409206/
Cine sunt organizatorii?

Braşov STEAM HUB este un loc de întâlnire non formal care promovează inovaţia, experimentul şi abordările practice ale ştiinţelor pentru a apropia copiii şi tinerii de domeniile care prin inovatie pot construi un viitor mai bun.

Proiectul este finanţat prin Fondul Ştiinţescu Braşov şi susţinut de Fundaţia Comunitară Braşov, care în parteneriat cu  Romanian-American Foundation își propune  să încurajeze pasiunea pentru științe și tehnologie a copiilor şi tinerilor între 6 şi 18 ani.

Fondul Științescu Braşov, ediția 2017, susţine mai multe proiecte locale şi este constituit dintr-un total de 50.000 lei  oferiți de Romanian American Foundation și alți 50.000 lei mobilizați de Fundația Comunitară Brașov de la finanțatori localiBenchmark, Viessmann, Turist Info, Hastag Kiwi.

Evenimentele de debut ale Braşov STEAM HUB vor avea loc cu suportul Ştiinţescu Hub Sibiu care va oferi gratuit ateliere practice pentru copii şi sesiuni de discuţii cu pasionaţii care işi doresc să dezvolte astfel de ateliere local.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web