ActualitatePrim plan

Noile preturi la energia termica in Brasov. Cat va costa caldura livrata?

Prețurile pentru energia termică livrată de Serviciului Public Local de Termoficare pentru consumatorii brașoveni vor fi diminuate.
La propunerea Serviciului Public Local de Termoficare, în conformitate cu Decizia ANRE cu nr. 943 din 30.06.2017, proiectul de Hotărâre privind modificarea prețului local pentru energia termică livrată populației și consumatorilor noncasnici au fost aprobat astăzi, în ședința de Consiliu Local al Municipiul Brașov. Noile prețuri vor intra în vigoare începând cu 01.07.2017 și se modifică după cum urmează:
1.       Prețul local facturat populației (consumatorilor casnici) din Municipiul Brașov, pentru energia termică, livrată de Serviciului Public Local de Termoficare, va fi de 198,97 lei/Gcal inclusiv T.V.A de 19%.
2.       Prețurile locale pentru energia termică livrată de Serviciului Public Local de Termoficare consumatorilor noncasnici din Municipiul Brașov, va fi:
a.       Prețul local mediu de 266,53 lei/Gcal exclusiv T.V.A. , facturată consumatorilor noncasnici racordați la rețeaua de transport, inclusiv furnizarea.
b.       Prețul local mediu de 394,24 lei/Gcal exclusiv T.V.A., facturată consumatorilor noncasnici racordați la rețeaua de distribuție, inclusiv furnizarea.
Vă asigurăm că Schimbăm Pentru Locuitori Termoficarea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web