Prim planȘtiri

Noile autobuze spre pârtiile din Poiană: cu tapițerie, dar fără spațiu de depozitare pentru echipamentele schiorilor…

Management de amatori la Primaria Brasov. De vineri, turistii isi pot lasa masinile in parcarea multietajata din Poiana Brasov. Mai intai isi vor lasa masinile, apoi, vor lua in spate echipamentul de schi si vor astepta cumintei autobuzul 60 care ii va transporta pana la telegondola si telecabina Kanzel. Cu alte cuvinte, autobuzele vor face legatura intre Poiana Mica si Poiana Brasov. Pot folosi aceasta linie inclusiv persoanele care circula cu autobuzele 20.

Reprezentantii Primariei Brasov sustin ca in acest fel, turistii nu vor mai merge pe jos de la parcarea mare pana la partii. Numai ca, sefii institutiei au uitat ca turistii nu parcheaza doar in acea parcare, ci pot urca cu masinile pana aproape de partii…fiind locuri de parcare si in zona. Chipurile prin aceasta manevra va fi decongesionat traficul rutier.

Interesant este ca autobuzele nu sunt dotate cu spatii de depozitare speciale pentru echipamentele de iarna. Ramane de vazut cum vor arata autobuzele dupa prima cursa cand turistii coboara de pe partii spre Parcarea Mica, avand in vedere ca schiorii vor urca cu zapada pe incaltaminte si echipament…Vor sta soferii sa curete tapiteria la fiecare cursa? La acest aspect se pare ca reprezentantii administratiei publice nu s-au gandit.

Cum vor arata aceste autobuze dupa un sezon ? Cat de repede vor fi scoase din uz avand in vedere ca apa imbibata va duce la deteriorarea rapida a scaunelor. Plus ca acestea sunt foarte inghesuite, abia vor incapea oamenii pe ele…de echipament…

 

 

foto: Primaria Brasov

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web