Sibiu - Alba - Covasna - Târgu Mureș

Noi lucrări avizate de Comisia de Circulație din cadrul Primariei Sibiu

În cadrul Comisiei de Circulație întrunită la Primăria Municipiului Sibiu au fost avizate mai multe lucrări la străzi care vor restricționa sau închide traficul:

 

  • În perioada 7 – 14 august pe Aleea Buia vor fi executate lucrări în cadrul proiectului de modernizare a cartierului Hipodrom II. Pentru execuția acestora, circulația va fi închisă pe două tronsoane, succesiv: unul de la intersecția străzii Oituz și până la intersecția cu accesul spre cinematograful Arta. Al doilea tronson se continuă până la intersectarea cu strada Dorului. Locatarii sunt rugați să nu parcheze în perioada menționată pe Aleea Buia pentru a nu împiedica lucrările. În caz contrar, în conformitate cu HCL 186/2017, autovehiculele parcate vor fi ridicate și mutate.
  • Pe strada Podului vor începe lucrările de reabilitare a rețelei de apă care impun restricționări ale circulației în intervalul 1 august – 31 octombrie. Astfel, în perioada menționată, circulația rutieră se va desfășura pe o singură bandă de mers, pe tronsonul cuprins între intersecția cu strada Pinului și fabrica de cărămidă.
  • Pe strada Gh. Lazăr se va crea un branșament la rețeaua de apă a sistemului anti-incendiu al Colegiului. Pentru conectarea la rețeaua de apă sunt necesare săpături în carosabil. Pentru aceasta str. Gh. Lazăr se va închide total în data de 10 august, între ora 7 și ora 22, între str. General Magheru și Timotei Popovici.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web