De ultimă oră

Nebunie la Spitalul de Boli Infecțioase din Brașov. 7 ambulanțe așteaptă în fața unității medicale. Ministrul știe că la Brașov sunt doar 28 de paturi ATI pentru pacienții COVID (FOTO)

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a postat azi pe facebook o poză din fața Spitalului de Boli Infecțioase din Brașov. Imaginea prezintă
aglomerația din unitatea medicală, mai precis cozile de ambulanțe care aduc sau transferă bolnavi de COVID-19.
”Las aici două fotografii. Nu, nu sunt parcări de ambulanțe ci cozi în fața unor spitale care tratează pacienți Covid-19.
Prima este de ieri de la Spitalul de Boli Infecțioase din Brașov a doua este de săptămâna trecută din parcare de la București, în fața Spitalului Sf. Pantelimon”, a scris pe pagina sa de facebook ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu.
Nu ar fi fost rău ca ministrul USR să prezinte niște poze și cu ce a făcut ca șef al Ministerului Sănătății de când a preluat mandatul, poze cu amenajarea unor noi paturi ATI. Este cunoscut faptul că la nivel de Brașov sunt doar 28 de paturi ATI COVID la o populație a județului de peste 600.000 de oameni…
————————
Foto din Brașov este făcută ieri de Mircea Radus, preluată de la Cristi Dimitriu.

2 comentarii la „Nebunie la Spitalul de Boli Infecțioase din Brașov. 7 ambulanțe așteaptă în fața unității medicale. Ministrul știe că la Brașov sunt doar 28 de paturi ATI pentru pacienții COVID (FOTO)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web