National

Minor de 15 ani reținut pentru tâlharie. A agresat fizic o femeie și i-a sustras geanta

La data de 29 octombrie a.c., în jurul orelor 22.30, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov au fost sesizați cu privire la faptul că, în Parcul Tractorul din mun. Brașov, o persoană necunoscută a agresat fizic o femeie și i-a sustras geanta pe care o purta pe umăr, ulterior îndreptându-se în fugă spre str. 13 Decembrie.

Verificările efectuate de polițiști cu operativitate au condus la identificarea autorului faptei, stabilindu-se că acesta este minor, în vârstă de 15 ani.Geanta victimei, precum și telefonul care se afla în interiorul acesteia au fost recuperate.

Întrucât autorul faptei este minor, acesta a fost prezentat în cursul zilei de 31 octombrie a.c. la Serviciul de Medicină Legală Brașov în vederea efectuării unei expertize neuro – psihiatrice, stabilindu-se că avea discernământ în momentul comiterii faptei.Suspectul a fost reținut pentru o perioadă de 24 ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov cu propunere corespunzătoare.Cercetările sunt continuate, sub coordonarea procurorului de caz, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web