Politic-Administrativ

Ministrul Turismului, în vizită la Brașov

Ministrul Turismului s-a aflat la Brașov în această duminică, pentru a participa la un eveniment important al comunității. Parada Junilor promovează orașul cu succes, în fiecare an, consideră ministrul.

 

”Mulțumesc pentru invitația făcută de prietenul Marius Dunca, de a participa la Parada Junilor de anul acesta. E important că Brașovul a reușit să păstreze și să transmită mai departe această tradiție moștenită din generație în generație. După cum probabil știți, turismul este un domeniu dinamic, iar turiștii din ziua de azi sunt în căutarea aventurii și a autenticului. Acest eveniment exprimă în cel mai pur stil tradiția românească și se încadrează perfect în criteriul originalității. De astfel de evenimente avem nevoie în anul Centenarului Unirii.   Felicit Brașovul pentru modul în care organizează turismul.”, a declarant Bogdan Trif, ministrul Turismului

 

”Turismul este un domeniu strategic, care are un rol esențial în economia județului Brașov și trebuie să avem o abordare integrate, în așa fel încât Brașovul să se mențină în topul destinațiilor turististice. Vizita ministrului Turismului este un prim pas pentru a soluționa problemele punctuale ale județului, dar, mai ales, un punct de plecare  pentru implementarea unei strategii regionale de dezvoltare a turismului. Avem destinații, tradiții și peisaje unice în lume care ne obligă să le promovăm responsabil și profesionist. Cel mai bun exemplu în acest sens, este Parada Junilor – simbol al tradițiilor milenare, al unității și al dăinuirii românismului. În anul Centenarului Marii Uniri, Junii sunt dovada vie că dragostea de țară învinge toate piedicile și își găsește împlinirea prin faptele fiecăruia dintre noi.”, a afirmat, la rândul lui, președintele PSD Brașov, senatorul Marius Dunca.

 

Participarea la eveniment a fost precedată de o întâlnire a ministrului cu parlamentari, primari și consilieri locali sau județeni.

 

”Am avut și o discuție de aproape o oră, în care reprezentanții autorităților locale și-au spus păsurile, dar, mai ales, au cerut sfaturi. În activitatea mea parlamentară am susținut închegarea zonei Bran-Moieciu-Fundata, din mai multe puncte de vedere. Abordarea unitară a turismului, a infrastructurii locale este mai benefică decât demersurile individuale. Cei din aceste localități au înțeles acest lucru, iar acum cer sprijinul Guvernului. La fel și primarii altor comune sau orașe, vor să le dezvolte inclusiv din punct de vedere turistic. Aș puncta și eforturile pe care primarul de la Vama Buzăului le face pentru a obține pentru comună certificarea de stațiune de interes local. Noi ne facem datoria și îi sprijinim pe toți cât de mult putem”, a precizat vicepreședintele PSD, deputatul Roxana Mînzatu.

Biroul de presă al PSD Braşov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web