National

Mineral Expo Brasov 1-3 iunie 2018

Prin colaborarea dintre Mineral Expo – organizator cu traditie de expozitii cu vanzare de bijuterii, cristale, fosile si geme si International Trade Center, in perioada 1-3 iunie 2018 o noua editie a evenimentului care aduce impreuna iubitorii de pietre pretioase si semipretioase, urmeaza sa se desfasoare in intervalul orar 10.00 – 19.00.
Va invitam sa treceti pragul evenimentului pentru a descoperi o lume minunata plina de stralucire, energie, originalitate si eleganta.
La aceasta editie organizatorii au pregatit expuneri de cristale deosebite precum siruri luminoase de acvamarin, seturi electrice din coral rosu, dar si esantioane racoroase din agat muschi. Pe langa acestea, vedeta evenimentul este puternicul, indestructibilul diamant prezent in coliere fine cu nuante de alb, negru, galben sau verde.
21 de expozanti, pietre pretioase si semipretioase din cele mai indepartate locuri ale Pamantului, informatii inedite despre cristaloterapie, toate la Mineral Expo Brasov, eveniment cu intrare libera!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web