Politic-Administrativ

Membrii TSD si OFSD, la plantat de puieti, alaturi de Asociatia „Prietenii Padurilor din Romania”

1.000.037 puieţi au fost plantaţi anul trecut într-o singură zi, în data de 1 aprilie. Tinerii social-democraţi braşoveni au contribuit şi ei la acest rezultat, prin parteneriatul încheiat cu organizatorul, Asociația Prietenii Pădurilor din România.

În 2017 obiectivul este de a transforma România în “Campioană Mondială la Plantat”. Pentru aceasta ar urma să fie plantaţi mai mult de 1,2 milioane de puieţi, în decurs de 24 de ore.

Anul acesta este pentru prima oară când, prin aprobarea Parlamentului, se va celebra Ziua Naţională a Pădurilor, în 25 martie. Este în acelaşi timp o mare sărbătoare creştină, Bunavestire. Pentru că nu se lucrează în această zi, plantările vor fi făcute în 24 martie.

“Locul cel mai potrivit pentru judeţul nostru este zona Zărneştiului. Acolo ne vom afla, câteva sute de membri ai PSD, în special din Organizaţia de Tineret şi din Organizaţia Femeilor Social-Democrate Braşov. Îi îndemn pe toţi cei care se gândesc la viitorul României, la aerul curat, la solul sănătos, să se alăture demersului Asociației Prietenii Pădurilor din Romania”, declară Horia Stancu, preşedintele Tinerilor Social-Democraţi Braşov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web