De ultimă oră

Măsuri în bătaie de joc luate de autoritățile din Brașov. Avem incidență de peste 5, dar Poiana a fost din nou neîncăpătoare

Incidență de 5,13, dar cu o Poiană Brașov din nou plină ochi.

Prefectura Brașov s-a întărit în urmă cu câteva zile și nu mai are un singur subprefect, ci are doi, pentru că această coaliție USR-PNL a trebuit să-i mai dea un loc de muncă unui client de partid. Cu tot cu prefect, acum sunt 3 șefi în instituție. De asemenea, pe lângă ei, sunt și membrii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență(CJSU) care, ”chipurile”, trag tare pentru binele comunității, care iau măsuri anti-COVID. Cum le iau, doar ei știu pentru că de când a început pandemia, județul Brașov a fost mai mult în topul orașelor cu multe persoane infectate. Ce fac reprezentanții CJSU când se întâlnesc, pentru că măsuri benefice pentru Brașov nu prea se văd.

Din contră,  măsurile par luate la mișto atâta timp cât sunt închise restaurantele, cafenele, dar au rămas deschise centrele comerciale. O crescătorie de COVID este și Poiana Brașov, care este arhiplină de câteva luni. Însă, nici prefectul, nici reprezentanții DSP nu văd nimic ieșit din comun, li se pare firesc ca sute de oameni să se înghesuie pe pârtii. La fel a fost și sâmbătă, când pârtiile s-au umplut de oameni. Culmea, Brașovul a sărit de 5 la capitolul incidență. Oare acești indivizi care conduc Brașovul, fiind plătiți cu mii de euro lunar, chiar nu pot lua niște măsuri concrete pentru ca să nu sufere un oraș întreg din cauza incompetenței și nepăsării lor?

Și-au bătut joc de proprietarii restaurantelor pe care i-au lăsat să deschidă 3 săptămâni, după care i-au închis. Adică, după ce abia și-au găsit oamenii angajați, după ce au achiziționat alimente și băuturi, au venit autoritățile și le-au pus lacăt din nou.

Dar dacă tot vreți să închideți, nu puteți trece să vedeți și aglomerația din centrele comerciale, Poiană sau acolo aveți vreun interes?

 

Cristi FLOREA

redactor șef

owner Transilvania365

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web