Parlamentar de Brașov

Marius Dunca: PSD rămâne unit și consecvent

PSD rămâne unit și consecvent îndeplinirii programului de guvernare votat în decembrie anul trecut de milioane de cetățeni. Sorin Grindeanu și Victor Ponta nu reprezintă partidul în tentativa de preluare prin forță a puterii executive a statului.PSD condamnă categoric tentativa ilegală și neconstituțională a celor doi foști membri ai partidului, Sorin Grindeanu și Victor Ponta, de a prelua puterea executivă a statului român.

”În toate aceste acțiuni ilegale, cei doi nu reprezintă Partidul Social Democrat și nu au niciun drept să angajeze numele partidului într-un asemenea demers care contravine grav tuturor principiilor democratice și constituționale.Niciun for de conducere statutar al partidului nu i-a mandatat să întreprindă vreuna dintre aceste acțiuni ilegale, ceea ce înseamnă că cei doi acționează strict în nume propriu, având întreaga răspundere, de orice natură, pentru faptele lor”, a spus Marius Dunca, presedintele PSD Brasov.

Parlamentarii brasoveni il sustin pe Liviu Dragnea

Parlamentarii brașoveni ai PSD vor susține, ca până acum, aplicarea Programului de guvernare conceput de partid. ”Este un document care a fost prezentat cetățenilor în campania electorală și care a întrunit un număr covârșitor  de voturi la alegerile din decembrie 2016. Românii vor să trăiască mai bine și au văzut în ideile PSD cea mai logică și mai sustenabilă metodă de a ajunge la acest deziderat.

Interesul românilor este cel care  primează în orice ecuație politică, sau de altă natură. De aceea PSD Brașov își reafirmă susținerea față de echipa condusă de președintele Liviu Dragnea, singura care poate respecta promisiunile făcute și care poate garanta prosperitatea cetățenilor țării” , se arata intr-un comunicat al PSD Brasov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web