Parlamentar de Brașov

Marius Dunca: În timp ce românii sunt îngrijorați pentru familiile lor amenințate de un virus periculos și se tem pentru viețile lor, alții vor să facă jocuri politice meschine

Astăzi, în Parlament, am trăit un episod grav. Grav la adresa României și la adresa cetățenilor români care așteaptă de la Guvern, Președinte, instituții si politicieni să genereze soluții concrete pentru stoparea și limitarea efectelor Coronavirusului. Nu voi ataca pe nimeni, nu voi arăta cu degetul. Pentru că românii vor să vadă astăzi unitate și nu conflict politic. Cei care au generat instabilitate politică sunt știuți și trebuie sa rezolve problema în cel mai urgent mod cu putință!

În timp ce românii sunt îngrijorați pentru familiile lor amenințate de un virus periculos și se tem pentru viețile lor, alții vor să facă jocuri politice meschine. Cred că în acest moment românii așteaptă de la noi consens și solidaritate, nu scandal. Mai mult ca oricând, UNITATEA este măsura care ne va ajuta să trecem peste greutăți. Brașovenilor le spun să aibă încredere, să fie solidari și să își ia măsuri de prevenție. Astăzi, adversarilor politici nu le mai spun nimic….

senator Marius Dunca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web