ActualitateInformații

Mama si fiica in spital, dupa ce au intrat cu masina intr-un autobuz

Ziua de ieri, 13 noiembrie, a fost cu siguranta cu ghinion pentru o soferita din Brasov.   In jurul orelor 14.35,  polițiștii Biroului Rutier Brașov au constatat producerea unui accident rutier pe str. Curmăturii din municipiul Brașov.

O femeie de 34 ani, care conducea un autoturism pe aleea care face legătura între str. Curmăturii și Calea Făgărașului, la intersecția cu str. Curmăturii, nu a respectat semnificația indicatorului ”cedează trecerea” și a intrat în coliziune cu un autobuz care circula regulamentar pe drumul cu prioritate.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto precum și a fiicei acesteia, de 5 ani, pasageră în autoturism. Acestea au fost transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență respectiv Spitalul Clinic de Pediatrie Brașov, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză a fost constituit dosar penal,  instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care polițiștii continuă verificările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web