Politic-Administrativ

Mai mulți polițiști pe străzile din județ de Bobotează și Sf Ioan

 Pentru ca cetățenii să participe în siguranță la festivitățile ocazionate de sărbătorirea Botezului Domnului (Boboteaza), a Sfântului Ioan Botezătorul, precum și a Crăciunului pe rit vechi, polițiștii brașoveni vor fi în teren în acest sfârșit de săptămână.

Pentru desfăşurarea, în linişte, a manifestărilor religioase prilejuite de sărbătorirea Botezului Domnului (Boboteaza), a Sfântului Ioan Botezătorul, precum și a Crăciunului pe rit vechi, poliţiştii vor acţiona zilnic, în tot județul, suplimentar față de dispozitivul curent de ordine și siguranță publică.

Întrucât sunt preconizate a se desfăşura manifestări publice și ceremonii religioase, poliţiştii vor asigura ordinea şi liniştea publică, pentru prevenirea, descurajarea și combaterea faptelor antisociale. De asemenea, măsurile dispuse în această perioadă au în vedere şi fluidizarea traficului rutier în zona lăcaşurilor de cult.

Poliţia Brașov recomandă cetăţenilor care intenţionează să participe la aceste manifestări religioase să adopte un comportament civilizat, să acorde o atenţie sporită modului de păstrare şi asigurare a bunurilor şi obiectelor personale şi să evite conflictele de orice natură.

Astfel, recomandăm cetăţenilor să nu aibă asupra lor sume mari de bani, iar, pe cât posibil, portofelul să-l păstreze în buzunarul interior al hainei. Doamnelor le recomandăm să fie atente la genţi și poşete, iar celor care se deplasează cu autoturismul până în apropierea lăcaşului de cult le recomandăm să nu lase la vedere bunuri de valoare.

De asemenea, conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile agenţilor rutieri şi să parcheze doar în locurile special amenajate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web