Brasov

Mai avem arhitect șef la Brașov? Dezvoltarea haotică imobiliară continuă!

Fostul primar George Scripcaru era criticat dur în urmă cu jumătate de an de către actualul primar, Allen Coliban, pentru că nu s-a implicat în ce privește reabilitarea fațadelor din Centrul Istoric.
”Centrul Istoric al Brașovului se degradează de la an la an. Nici n-ar avea cum altcumva date fiind #minciunile periodice ale lui Scripcaru. Date fiind promisiunile neonorate privind renovările pe care se tot angajează să le facă în zonă.
O dată la 4 ani, Scripcaru mai bagă câte o #minciuna – „renovăm clădirile din centrul vechi”. Dovezile eșecului sunt ușor de găsit în presa anilor trecuți:”, scria Allen Coliban pe pagina sa de facebook.
Culmea este că, la ”butoane” în Primăria Brașov este în continuare Marilena Manolache, cea care ar fi trebuit să se ocupe și în trecut de acest capitol. Ce a făcut? Mai nimic! În timp ce alte orașe mari din țară au reabilitat zeci de clădiri într-un singur an, la Brașov abia s-au reabilitat două clădiri în câțiva ani. Și totuși, la descrierea activității sale scrie clar: ”Dezvoltarea arhitectural-urbanistică a municipiului.Implementarea în cadrul GIS a proiectelor de urbanism aprobate”.
Interesant este că arhitectul șef a rămas pe funcție în continuare, chiar dacă nu a ieșit cu nimic pozitiv în evidență. Orașul s-a dezvoltat haotic, dar, primarul Coliban preferă să meargă în continuare pe mâna lui, adică pe mâna celor pe care i-a criticat tocmai că nu și-au făcut treaba în ultimii ani. Să înțelegem că acum duduie zona de urbanism?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web