Actualitate

„LUPII” INTARESC HAITA

Acest lucru este posibil, întrucât federația din Ungaria a decis ca sportivii cu cetățenie maghiară de la desființata Debrecen să poată evolua ca autohtoni în acest sezon al Erste Liga, fosta ligă Mol.

Saluga, 34 de ani, a mai jucat la Corona în sezoanele 2013-2014, când a cucerit titlul în Liga Națională și a jucat finala Ligii Mol, pierdută în fața celor de la Nove Zamky, și 2014-2015. Apoi, a plecat la Debrecen, unde a evoluat până la finalul anului competițional trecut.

 

CARTON

„Martin Saluga este în primul rând un caracter extraordinar. Este un hocheist cu mare experiență, care cunoaște foarte bine fosta ligă Mol și care s-a simțit foarte bine la Brașov. Am profitat de necazul celor de la Debrecen, care s-au desființat și l-am luat pe Martin Saluga din două considerente. În primul rând faptul că el în Erste Liga va avea statut de autohton, iar pentru noi acest lucru este un mare avantaj. În campionatul național al României el va fi considerat însă jucător străin. În al doilea rând, îl cunosc pe Martin, știu ce poate, știu cât de mult este apreciat de fani și sunt convins că ne va ajuta”,

 

a declarat Emilian Cernica, președintele secției de hochei de la Corona, conform paginii de Facebook a „lupilor”.

 

                       ZZZZZZZZBBBBBBAAAANGGGGGG

 

Din sezonul 2017-2018, Liga Mol la hochei pe gheață nu va mai exista, competiția urmând să se numească Erste Liga.

Conform presei din Ungaria, vor fi și alte modificări importante.

La start vor fi prezente nouă formații, Corona Brașov, Sport Club Miercurea Ciuc, Vienna Capitals 2, MAC Budapesta, DVTK Jegesmedvek, Ujpest, Fehervar Titanok Dunaujvaros Acelbikak și Ferencvaros.

Apoi, după 32 de etape din sezonul regulat, clasamentul se va „rupe” în două. Primele patru clasate vor fi sigure de prezența în play-off, în timp ce dintre cele cinci rămase, la finalul sezonului regulat ultima va părăsi competiția.

Înainte de startul play-off-ului, primele trei formații își vor alege adversarul pentru sferturile de finală. În toate etapele play-off-ului se va juca în sistemul cel mai bun din șapte meciuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web