De ultimă oră

Lucrari pe strada Constantin Dobrogeanu-Gherea. Accesul blocat, cu exceptia riveranilor

Sambata, 21.04.2018, incep lucrarile de punere in siguranta a strazii Constantin Dobrogeanu-Gherea, in dreptul imobilului de la nr. 54 (este imobilul din varful pantei, pe partea dreapta, in directia de mers spre Valea Cetatii).
Intr-o prima etapa, care se va derula pe parcursul zilei de sambata, in intervalul orar 08.00-12.00, se va face salubrizarea versantului.
In a doua etapa, care se va derula in cursul noptii de luni sau marti, in functie de conditiile meteo, se vor monta panouri de beton, pentru a reduce riscul alunecarilor de teren.
Pe perioada derularii lucrarilor accesul auto pe str. Constantin Dobrogeanu-Gherea va fi blocat, cu exceptia accesului riveranilor. in cazul riveranilor, acestia nu vor avea posibilitatea de a traversa versantul de pe o parte pe alta. Pe partea dinspre centrul orasului, strada CD Gherea va fi inchisa de la intersectia cu str. Ecaterina Varga (in dreptul magazinului STAR), iar partea dinspre Valea Cetatii va fi blocata dupa intersectia cu str. Molidului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web