Sibiu - Alba - Covasna - Târgu Mureș

Locuinte inundate la Sibiu in urma precipitatiilor de ieri

Efectele Codului Portocaliu de precipitații nu au intarziat sa apara la Sibiu.  Pompierii au intervenit pentru evacuarea apei din subsolurile a cinci locuințe și pentru îndepărtarea unui copac de pe carosabil.
Ca urmare a efectelor Codului Portocaliu de precipitații prognozat, seara trecută, în mai multe localități din județul Sibiu, în dispeceratul ISU Sibiu au fost primite peste 20 de solicitări ale cetățenilor pentru evacuarea apei din curți și subsolurile locuințelor.
Pompierii din cadrul ISU Sibiu s-au deplasat în 15 locații, acolo unde apa provenită din precipitații a pătruns în curțile și subsolurile caselor, cu 4 autospeciale de intervenție, 8 electropompe și 2 motopompe, intervenind pentru supravegherea apei și evacuarea acesteia din cinci subsoluri ale unor locuințe situate pe străzile O. Ghibu, Ana Ipătescu, Faianței, Lebedei și Florilor din municipiul Sibiu.
Tot ca urmare a solicitărilor primite de la cetățeni, au fost trimise în municipiul Sibiu echipaje ale Societății de Apă Canal, iar în localitățile Cisnădie și Bungard, acolo unde au fost semnalate două subsoluri inundate, serviciile voluntare pentru situații de urgență.
Un echipaj de pompieri din cadrul Stației Mediaș a intervenit cu o autospecială, la ieșire din municipiul Mediaș spre Blăjel, pentru îndepărtarea unui copac căzut pe carosabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web