Actualitate

Licitație pe SEAP pentru locurile de parcare din Brașov. Se așteaptă un aviz de la ANAF

Contractul de concesiune pentru locurile de parcare din Brasov a expirat. Insa, Primaria Brasov a prelungit acest termen prin negociere directa cu firma SC P&P SRL  pana cand va fi organizata o noua licitatie. In prezent, administratia locala a transmis documentatia la ANAF si asteapta avizarea pentru organizarea licitatiei.

Asteptam avizarea de la ANAF si apoi va fi publicata licitatia pe SEAP. Speram ca luna aceasta sa fie publicata”, a precizat Sorin Toarcea, purtatorul de cuvant al Primariei Brasov.

Precizam ca desi este un oras mai mare decat Sibiu, municipiul Brasov incaseaza mai putini bani din concesiunea locurilor de parcare, totul din cauza contractului destul de mic. De asemenea, si tarifele sunt mai mici in Sibiu, unde salariile sunt mai mari decat in judetul Brasov, potrivit Institutului de Statistica. Partea proasta este ca la Brasov nici macar parcometrele stradale nu sunt la nivelul altora din tara sau strainatate. La Brasov pentru a parca este nevoie de fise sau telefon mobil. De exemplu, tot la Sibiu, soferii pot plati pentru parcare inclusiv cu bancnote.

De asemenea, in Poiana Brasov, turistii s-au plans de firma care administreaza in prezent parcarile. Totul a pornit de la faptul ca soferii sunt obligati sa plateasca pentru 3 ore, desi ei vor sa isi lase masina 1-2 ore.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web