La PNL Brașov ”penalii” se împart între cei răi, care au fost scoși din CL, și cei buni, care au rămas în CJ

Blestemul PENAL!

PNL Brașov continuă să trateze la mișto criteriile de integritate. În campania electorală din 2020, la nivelul filialei județene a fost luată decizia ca toți candidații PNL care au avut condamnare să nu fie validați în Consiliul Județean sau în consiliile locale. Mai mult decât atât, toți candidații trebuiau să depună o declarație de integritate. Cei care au avut condamnări, au fost trași pe linie moartă. Printre ei s-a numărat și Adrian Oprică, chiar dacă la el s-a prescris fapta și acum avea cazierul curat.

Între timp, la PNL Brașov au apărut noi probleme. La capitolul condamnări intră primarul din Comana, Viorel Grusea, dar și consilierul județean Adrian Gabor, fostul vicepreședinte al CJ. Primul a fost condamnat la opt luni cu suspendare după o înțelegere cu procurorii, iar Gabor a primit un an, tot cu suspendare.

În acest top select de liberali care au avut probleme cu legea se încadrează și liberalul Sorin Boricean, primarul comunei Măieruș. Acesta este anchetat de DNA.

De asemenea, tot la bile negre privind integritatea poate fi trecut și un alt individ care a trecut ca vântul prin CRPC și Consiliul Județean. Este vorba despre Vocilă George Adrian, un tip care e doar cu numele prin Consiliul Județean, având în vedere că nu s-a remarcat cu nimic decât prin faptul că este prea ocupat, motiv pentru care la ședințele CJ mai intră și din mașină…Ar putea să își înainteze demisia dacă tot este atât de prins, nu ar fi o pierdere pentru județ.

Cu alte cuvinte, PNL nu a scăpat de penali. Pe zi ce trece, tot mai apare câte unul.

Mai nou, în hora penalilor a intrat și USR Brașov, partidul ăla de sfinți care, totuși a angajat penali în administrația publică. Deci ”vrăjeala” cu ”fără penali în funcții publice” a fost doar o fumigenă electorală pentru capital politic și cam atât, în realitate, USR Brașov face total invers la ce a spus în campania electorală. De curând, Primăria condusă de primarul exmatriculat Allen Coliban i-a oferit oferit un contract în doar 2 minute un coleg de la USR, consilier județean. Asta spune totul despre minciunile din campania electorală.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web