Sibiu - Alba - Covasna - Târgu Mureș

La Brasov pe cand? Primăria Sibiu începe instalarea coșurilor de gunoi pentru colectarea dejecțiilor animalelor de companie

În această săptămână au fost montate primele cinci coșuri de gunoi dotate cu pungi de plastic pentru colectarea dejecțiilor animalelor de companie. Acestea au fost montate pe bulevardul Victoriei (în fața sediului Primăriei Sibiu), în fața Bibliotecii Astra, în parcul Cetății, pe strada Târgu Vinului și în parcul Tineretului.

 

În total s-au achiziționat 38 de astfel de coșuri care vor fi montate în următoarea perioadă în parcurile și zonele verzi din Sibiu, în centrul istoric, pe bulevardul Vasile Milea, pe bulevardul Mihai Viteazu, pe Calea Dumbrăvii, pe str. Gladiolelor, pe str. Semaforului, precum și în zonele Valea Aurie, Terezian, Reșița și Cireșica.

 

Sibienii au acum unde să colecteze acest tip de deșeuri pentru a păstra curățenia în parcurile din oraș, dar și pe stradă, arătând respect față de ceilalți locuitori ai orașului, dar și responsabilitatea în îngrijirea animalului de companie.

 

Primăria Sibiu lucrează la un proiect de hotărâre a Consiliului Local care va specifica și amenzile ce vor fi aplicate celor care nu înțeleg să respecte aceste reguli simple.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web