ActualitatePrim plan

La AFI s-a deschis ”stația” de bere RomBeer, cel mai mare magazin de ”bere corectă” din România (VIDEO+FOTO)

S-a deschis cel mai mare magazin de bere din România care comercializează peste 52 de sortimente, bere exclusiv românească. Magazinul se află în centrul comercial AFI PALACE, la parter, lângă supermarketul Carrefour.

”Noi suntem stația RomBeeR. De ce stație? Noi am făcut o paralelă între Peco, unde poți alimenta de 50 de lei, de 100 de lei sau vă faceți plinul. Exact la fel este și la noi, doar că aici combustibilul este berea. Lucrăm doar cu bere artizanală, nouă ne place să îi spunem bere VIE, nefiltrată, nepasteurizată, este bere ce nu are conservant. Diferența este făcută de concentrația de hamei și stil. Neavând conservant are nevoie de condiții un pic mai speciale de păstratre. Temperatura este monitorizată din trei direcții. La noi berea este tot timpul proaspătă. Stația RomBeer și-a propus să facă legătura între producătorul local de bere și consumator”, a explicat Igor, cel care a adus producătorii de bere la AFI PALACE.

 

 

One thought on “La AFI s-a deschis ”stația” de bere RomBeer, cel mai mare magazin de ”bere corectă” din România (VIDEO+FOTO)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web