Economic

Kronwell Brasov Hotel, “Hotelul Anului” in Romania pentru al treilea an la

Ca recunoastere  a meritelor unui produs puternic, sustinut printr-o echipa dedicata, Kronwell Hotel a fost desemnat pentru al treilea an la rand “Hotelul Anului”, (Segmentul 4 stele, neafiliat unui lant hotelier international) plasand destinatia turistica Brasov din nou ca fiind preferata de catre turistii romani si internationali.

Laureat al Galei Romanian TopHotel Awards din cadrul celei de-a X-a editii Tourism & Leisure Investment Conference 2017, care a avut loc la JW Marriott Bucharest Grand Hotel in data de 25 mai 2017, in completarea distinctiei de “Hotelul Anului”, echipa Kronwell Brasov Hotel a mai urcat de doua ori pe scena, clasandu-se pe locul al 2-lea  si la categoria “Locatia anului pentru conferinte si intalniri de afaceri”, imediat dupa JW Marriott, pozitionandu-se  pe podium si la sectiunea pentru “Spa-ul anului in Romania”.

„Un hotel cu o echipa care intelege sa vina in intampinarea oaspetelui fructificand avantajele unei investitii cu atentie deosebita catre detalii si o dorinta puternica de sustinere a formarii si educarii fiecarui membru al echipei catre postura de ambasador al brandului. Pasiunea fata de lucrul bine facut i-a impins sa se implice activ nu doar in dezvoltarea pachetelor propriei locatii ci sa impinga prin implicarea in activitatea Asociatiei de Promovare si dezvoltare a turismului din Brasov proiecte de viitor – pozitionarea destinatiei turistice si pastrarea Brasovului in topul preferintelor oaspetilor precum si initiative de proiecte pilot in invatamantul profesional dual in turism – Cool Academy. Suntem mandri sa avem un astfel de membru in Asociatia Hoteliera FIHR si ne bucuram impreuna de reusita.”

Calin Ile, presedinte FIHR

Romanian TopHotel Awards, din cadrul Hotel Tourism & Leisure Investment Conference este cel mai important eveniment al industriei care premiaza actori care au marcat evolutia domeniului ospitalitatii.

Si în acest an juriul a analizat în detaliu activitatea finalistilor pe durata unui an întreg tinand cont de criterii tehnice. In completarea voturilor online primite din partea oaspetilor, evaluarea companiei                   4 Service are o greutate majoră în procesul de jurizare. Specialisti din domeniu s-au implicat, astfel, activ in procesul de Mistery shopping axandu-se pe segmente imperative in sublinierea experientei oaspetelui.

Kronwell Brasov Hotel este un concept construit cu grija si pasiune in jurul experientei fiecarui oaspete, in viziunea unui echipe tinere, aplecata spre detalii si spre frumos, avand drept inspiratie un mozaic de hoteluri din marile orase europene.

 

Si pentru ca promisiunea unui prim hotel Business & Lifestyle a reprezentat o motivatie intima a intregii echipe inca din perioada de pre-opening, conceptului i s-au alaturat facilitati atent gandite de la an la an, astfel incat povestea calatorului Kronwell sa devina una completa. Echipa a crescut pas cu pas prin know how, inovatie si creativitate.

Si in acest an, in lumina reflectoarelor Galei Romanian TopHotel Awards s-a plasat Centrul de Conferinte si Evenimente Kronwell, inaugurat in 2014 avand un numar total de 11 sali de conferinta modulare care poate acomoda cu usurinta peste 1600 participanti in cadrul evenimentelor de orice profil, conferinte, congrese, expozitii, evenimente sociale. Kronwell Conference Center a surclasat, la nivel national, finalistii si reprezentanti ai unor lanturi internationale de renume implicati in gazduirea evenimentelor de tip MICE.

Belaqva SPA & Wellness, o evadare urbana desfasurata pe o suprafata de peste 2000 mp, imbina beneficiile terapiilor cu cele ale apei si ale unor antrenamente personalizate in functie de nevoile fiecarui oaspete, laureata de asemenea cu distinctii semnificative in domeniul beauty & wellness la nivel national si international. Echipa de management a adus un suflu nou prin promovarea conceptului de ospitalitate in intimitate.

Dash – designed for fun – clubul de bowling si biliard inaugurat in anul 2015, a venit in completarea cu succes a agendei de timp liber a brasovenilor dar si a grupurilor gazduite.

Motivati de tinerele familii care trec des pragul hotelului Kronwell, Happy Shark, spatiul de joaca pentru copii desfasurat pe o suprafata de 700 mp, asigura inca de la deschidere un taram de joc si joaca, prin ateliere creative sub atenta grija a personalului specializat.

Echipa Kronwell Brasov Hotel adreseaza un sincer multumesc tuturor oaspetilor, partenerilor si sustinatorilor pentru sprijinul acordat.

 

Kronwell. Life in style. Pleasure for business.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web