Brasov

Job-uri de vara pentru studenti in Germania

A început perioada de înscriere a studenţilor care doresc să aplice pentru un job de vară în Germania!

Pana la data de 9 februarie 2018, studenții care doresc să aplice pentru un job de vacanţă de vară în anul 2018 (minim 2 luni) în Germania, se pot înregistra la Compartimentul EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Brasov.

Pentru anul 2018, sunt disponibile 50 posturi în domeniul hotelier – gastronomic, ȋn gastronomia de sistem (fast-food), ȋn producția industrială și ȋn domeniul serviciilor

Menționăm că pot participa studenții cu vârsta cuprinsă între 18 şi 35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii și care au cunoștințe bune/foarte bune de limbă germană.

Documentele necesare ȋnregistrării dosarului sunt:

– copie act de identitate (cu o valabilitate de minim 6 luni);

– fișa de solicitare – Bewerbung  – completată ȋn 2 exemplare la calculator și semnată (formularul tipizat și modelul de completare a acestuia se regăsesc la sediul AJOFM Brasov)

– adeverința de la facultate ȋn care să se specifice anul de studii și ce tip de cursuri urmează (tipizat facultate);

– adeverința de la facultate – Immatrikulationsbescheinigung (formularul tipizat ȋn varianta germană/engleză, germană/română, ȋn funcție de solicitarea instituției de ȋnvățământ, precum și instrucțiunile de completare se regasesc la sediul AJOFM Brasov.

– 3 fotografii tip pașaport;

– copie permis de conducere (dacă este cazul).

 

Persoanele cu domiciliul în județul Brasov care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agenţiei Județene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Brasov, Strada Lungă nr. 1A, camera 9, telefon 0268/416.879, int.115, pentru a primi formularele de aplicare și pentru a fi ȋnregistrate ȋn baza de date pentru muncă ȋn străinătate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web