BrasovInformații

Jandarmilor brașoveni li se rupe de pandemie. Măsurile anti-COVID, doar pentru unii, nu și pentru ei(FOTO)

În timp ce oamenii de rând sunt amendați pentru nerespectarea măsurilor anti-COVID, jandarmii brașoveni încalcă toate regulile…

La Brașov măsurile anti-COVID sunt facultative. În plină pandemie de coronavirus, jandarmii au organizat o petrecere unde nimeni nu a purtat mască și nu a respectat măsurile de distanțare fizică. Șampanie, muzică, confeti, au fost câteva din ingredientele folosite de jandarmii brașoveni la petrecerea de pensionare a unui coleg care a trecut în rezervă.

Referitor la imaginile apărute in spațiul public, va comunicam faptul ca am luat cunoștința despre manifestarea care a avut loc in unitatea noastră. Astfel, in seara zilei de 28 Februarie, in jurul orei 23:00, la ieșirea din misiune efective din cadrul unei subunități mobile, pe fondul trecerii in rezervă a șefului ierarhic, i-au adus acestuia mulțumiri pentru activitatea depusă in calitate de militar, fapt materializat prin aclamații și urări. În ceea ce privește atitudinea cadrelor militare de a se manifesta fără respectarea măsurilor de protecție individuală la nivelul unității noastre s-a stabilit o comisie pentru a verifica acest fapt, și pentru a se lua măsurile legale care se impun.”, au declarat reprezentanții Grupării Mobile de Jandarmi Burebista, din Brașov.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web