Știri

Iubitorii lui Bachus au pus stapanire pe soselele brasovene

Week-end plin pentru politistii brasoveni care au avut de-a face cu foarte multi soferi in stare de ebrietate.  Iubitorii lui Bachus s-au urcat cu tupeu maxim la volan, punand in pericol vietile atator oameni.  Mai mult, unii dintre soferii aflati in stare de ebrietate nu aveau dreptul de a sofa.

La data de 09 iulie a.c., în jurul orelor  02.35, un bărbat de 30 ani, a condus un autoturism pe str. Lungă, din municipiul Brașov.  Conducătorul a fost testat din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul fiind 0.82 mg/ alcool pur. Acesta a fost condus la Spitalul Județean Brașov, unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.  De asemenea, în urma verificărilor, polițiștii au stabilit că bărbatul are dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat, până la data de 03.08.2017 .

 

 

La data de 09 iulie a.c., în jurul orelor 21.35 , un conducător auto în vârstă de 36 ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a condus un autoturism pe str. Ilie Minea, din municipiul Săcele și a intrat în coliziune cu poarta imobilului cu nr. 37.   Conducătorul auto a refuzat testarea din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat și a fost condus la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov, unde a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.  În cauză a fost întocmit dosar penal pentru refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice în care cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente.

 

La data de 09 iulie a.c., în jurul orelor 06.40, pe str. Celulozei din oraș Zărnești, polițiștii au identificat în trafic un conducător auto în vârstă de 38 ani aflat sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul pur expirat, a rezultat o  alcoolemie de 0,50 mg/l alcool.  Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Orașului Zărnești pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.  În cauză a fost constituit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, instrumentat sub coordonarea procurorului de caz.

 

La data de 09 iulie a.c., în jurul orelor 16.43, un bărbat de 54 de ani, care se deplasa cu bicicleta pe strada Lungă din municipiul Codlea, dinspre Sibiu spre Brașov, la intrarea în sensul giratoriu de la intersecția străzilor Muntișor, Vulcanului și Bârsei, nu a păstrat o distanță regulamentară față de autoturismul oprit în fața sa pentru a acorda prioritate și a intrat în coliziune cu acesta.În urma testării biciclistului din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul pur expirat, a rezultat o  alcoolemie de 0,81 mg/l alcool. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a biciclistului și avarierea celor două vehicule. În cauză a fost constituit dosar penal, instrumentat sub coordonarea procurorului de caz.

 

La data de 09 iulie a.c., în jurul orelor 09.00, pe strada Celulozei, din orașul Zărnești, polițiștii au identificat în trafic un conducător auto în vârstă de 49 ani aflat sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul pur expirat, a rezultat o  alcoolemie de 0,48 mg/l alcool. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Orașului Zărnești pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost constituit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, instrumentat sub coordonarea procurorului de caz.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web