Actualitate

Iubitorii licorii lui Bachus au luat cu asalt soselele brasovene. 7 doare penale in doar 24 de zile

Soselele brasovene au fost ieri pline de soferi aflati in stare de ebrietate. Politistii au constituit nu mai putin de 7 dosare penale pentru iubitorii licorii lui Bachus.  La data de 10 septembrie a.c., în jurul orelor 04.35, pe DJ 104K din localitatea Crihalma, polițiștii au depistat în trafic un conducător auto în vârstă de 32 ani aflat sub influența băuturilor alcoolice.În urma testării din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul pur expirat, a rezultat o  alcoolemie de 0,42 mg/l alcool, conducătorul auto fiind transportat la Spitalul orașului Rupea în vederea recoltării probelor biologice.În cauză a fost constituit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, instrumentat sub coordonarea procurorului de caz.

 

La data de 10 septembrie a.c., în jurul orelor 04.05, polițiștii au depistat în trafic, pe raza municipiului Făgăraș, un conducător auto în vârstă de 46 ani aflat sub influența băuturilor alcoolice.În urma testării din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul pur expirat, a rezultat o  alcoolemie de 0,78 mg/l alcool, conducătorul auto fiind transportat la Spitalul municipiului Făgăraș în vederea recoltării probelor biologice.În cauză a fost constituit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, instrumentat sub coordonarea procurorului de caz.

 

 

La data de 10 septembrie a.c., în jurul orelor 03.18, polițiștii au depistat în trafic, pe raza municipiului Făgăraș, un conducător auto în vârstă de 31 ani aflat sub influența băuturilor alcoolice.În urma testării din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul pur expirat, a rezultat o  alcoolemie de 0,44 mg/l alcool, conducătorul auto fiind transportat la Spitalul municipiului Făgăraș în vederea recoltării probelor biologice.În cauză a fost constituit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, instrumentat sub coordonarea procurorului de caz.

 

La data de 10 septembrie a.c., în jurul orelor 23.37, pe str. Carierei din mun. Brașov, polițiștii au depistat în trafic un conducător auto în vârstă de 37 ani aflat sub influența băuturilor alcoolice.În urma testării din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul pur expirat, a rezultat o  alcoolemie de 0,77 mg/l alcool, conducătorul auto fiind transportat la Spitalul Județean Brașov în vederea recoltării probelor biologice.În cauză a fost constituit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, instrumentat sub coordonarea procurorului de caz.

 

La data de 10 septembrie a.c., în jurul orelor 23.10, pe str. Carierei din mun. Brașov, polițiștii au depistat în trafic un conducător auto în vârstă de 23 ani aflat sub influența băuturilor alcoolice.În urma testării din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul pur expirat, a rezultat o  alcoolemie de 0,41 mg/l alcool, conducătorul auto fiind transportat la Spitalul Județean Brașov în vederea recoltării probelor biologice.În cauză a fost constituit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, instrumentat sub coordonarea procurorului de caz.

 

La data de 10 septembrie a.c., în jurul orelor 23.37, pe str. Carierei din mun. Brașov, polițiștii au depistat în trafic un conducător auto în vârstă de 20 ani care nu avea dreptul de a conduce pe drumurile publice.La solicitarea documentelor legale, acesta a prezentat o dovadă înlocuitoare a permisului de conducere care era expirată din 08.09.2017.În cauză a fost constituit dosar penal, instrumentat sub coordonarea procurorului de caz.

 

La data de 10 septembrie a.c., în jurul orelor 01.30, polițiștii au depistat în trafic, pe DN 73A din orașul Zărnești, un conducător auto în vârstă de 35 ani aflat sub influența băuturilor alcoolice.În urma testării din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul pur expirat, a rezultat o  alcoolemie de 0,57 mg/l alcool, conducătorul auto fiind transportat la Spitalul orașului Zărnești în vederea recoltării probelor biologice.În cauză a fost constituit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, instrumentat sub coordonarea procurorului de caz.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web