Știri

Îți încarci cardul RATBV cu minim 10 lei și poți câștiga o intrare gratuită la Zoo Brașov

50 de persoane se vor putea bucura în fiecare lună gratuit de imaginile şi atmosfera Grădinii Zoologice Braşov, unul dintre cele mai frumoase parcuri de acest gen din ţară. Acest lucru este posibil după ce RATBV S.A. şi Grădina Zoologică Braşov au încheiat un parteneriat prin care se sprijină reciproc în demersurile efectuate în vederea derulării unor activităţi cu caracter informativ. Scopul general al acestui demers, prevăzut a se derula timp de un an, este reprezentat de creşterea gradului de informare a clienţilor celor două entităţi cu privire la serviciile oferite de ele în cel mai apreciat oraş al ţării.

Referitor la acest subiect, directorul Grădinii Zoologice Braşov, Alin Pânzaru, a precizat că „încheierea protocolului de colaborare cu RATBV S.A. reprezintă o etapă importantă pentru creşterea vizibilităţii şi promovarea Grădinii Zoologice Braşov ca obiectiv turistic important în oraşul nostru. Zoo Braşov este într-o continuă dezvoltare, atât prin acţiuni ce au rezultat aducerea de noi specii de animale, cât şi prin derularea unor programe educaţionale şi activităţi destinate tuturor categoriilor de vârstă. Suntem convinşi că Zoo Braşov devine treptat una dintre destinaţiile favorite ale braşovenilor şi turistilor, un loc în care să-şi dorească să revină cu plăcere”.

Cele 50 de vouchere de intrare gratuită la Grădina Zoologică Braşov vor fi acordate de angajaţii RATBV S.A. celor care îşi vor încărca suma de minim 10 lei pe un card de călătorie „Practic” în cursul zilei de miercuri, 7 februarie a.c., între orele 10.00 şi 14.00, la automatele de vânzare din staţiile Biserica Tractorul şi Autogara 3, în limita numărului de vouchere menţionat. „Persoanele care îşi vor achiziţiona un card de călătorie nou sau îşi vor încărca unul mai vechi, în ambele cazuri suma minimă fiind de 10 lei, vor primi câte două vouchere de intrare gratuită la Zoo Braşov, vouchere ce pot fi folosite pe parcursul întregului an de copii, elevi, studenţi sau pensionari. Aşa cum am promis, ne continuăm demersurile pentru a arăta că suntem parte integrantă importantă a comunităţii braşovene”, a precizat directorul general al RATBV S.A., Ovidiu Bucurei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web