Politic-Administrativ

Ionel Goidescu-ADN: ”Au promis că la sfârsitul acestui mandat se va zbura de pe aeroportul Brașov, dar, nici măcar gardul nu este reparat” (VIDEO)

Astazi a avut loc a doua  conferinta de presa ADN  Brasov, la sediul actual din str. Alexandru Vlahuta nr. 63, Brasov, unde au participat Coordonatorul Politic Judetean, Ionel Goidescu, alaturi de Coordonatorul Organizatoric Judetean, Cornel Onescu,  care au si prezentat candidati pentru alegerile locale, respectiv pentru functia  de primar al Comunei Harman – Paul Dima  si pentru Consiliul Local Sacele, Ileana Rasnoveanu.

Ionel Goidescu: ”La nivel de judet suntem din ce in ce mai prezenti. Ne-am propus ca alaturi de cei consacrati, sa vina oameni noi, care nu au mai facut politica dar care sunt profesionisti in sfera lor de activitate. Tinta noastra pentru alegerile locale este, in primul rand, sa trecem pragul electoral atat in municipiu cat si la consiliul judetean, unde intentionam sa fim a treia forta politica. Ne vom bate si speram sa castigam cel putin 4 primarii, respectiv: Victoria, Predeal, Hoghiz, Harman si Sanpetru si sa obtinem consilieri locali in majoritatea localitatilor din judet. In scurt timp vom definitiva si Programul electoral pentru alegerile locale din acest an, program la care lucram cu specialisti in administratie publica, mediu, sanatate, invatamant si pe care il vom face public. Programul electoral va fi astfel strucurat in principal cu proiecte pentru imbunatatirea calitatii vietii brasovenilor.

Problema aeroportului de la Brasov este o tema de campanie utilizata in toate etapele electorale de catre administratia PNL-ista. Au promis ca la sfarsitul acestui mandat, acum, in 2020 se va zbura de pe aeroportul Brasov, dar, dupa cum se vede, acest lucru este foarte departe de a fi real. Nici macar gardul nu este reparat! In ceea ce priveste modul in care au fost organizate procedurile pentru ocuparea postului de manager al Spitalului Clinic de Psihiatrie si Neurologie consider ca intreaga procedura a fost viciata de interferenta factorului politic in deciziile administratiei judetene, fapt si confirmat de decizia instantei ramasa definitiva. Instanta obliga Consiliul Judetean Brasov  la plata unor sume din bugetul local, sume care ar trebui sa fie suportate direct de catre cei care au fost implicati in luarea deciziilor la nivel judetean” .

Cornel Onescu: ”Am învățat că nu există limite și că poți realiza absolut tot ce vrei, atât timp cât ești condus de pasiune și de dorință. Faptul că, dacă suntem uniți și credem în aceleași valori, idei și principii, rezultatele dorite nu vor intarzia sa apara. Să fii in ADN înseamnă să îți asumi si riscuri, să ieși din zona de confort, să îți depășești limitele, să evoluezi. Dar, cel mai important, să fii in ADN înseamnă să dăruiești, să inspiri și să te lași inspirat, sa muncesti si sa lucrezi pentru si in folosul cetatenilor. Vom susține oamenii în a se implica in activitatea cetateneasca, le ofer încredere, astfel ca la rândul lor să ia și ei inițiativă. Se spune ca “Primeşti ceea ce oferi. Atragi ceea ce emani.” Am găsit plăcerea de a face și altceva, de a evolua, a mă implica și a crede că schimbarea stă în noi. În noi ca indivizi, ca echipă și ca organizație.”

Dima Paul: Am 30 de ani. Am doi copii. Pot să zic că sunt un părinte fericit. De profesie sunt economist inginer dar activez pe zona de Protecția Mediului. De șase ani de zile încerc să aduc o schimbare în acest domeniu. Implicare politică a pornit de la simpla intrebare: de ce? De ce nu pot să am și eu dreptul la replică ? De ce  copiii mei trebuie să sufere fiindcă eu la un moment dat în viața mea nu am dorit să mă implic? Am ales  să mă implic în viata politica ținând cont de faptul că societatea are nevoie de persoane profesioniste, de persoane transparente, de persoane tinere. Nevoia de o schimbare exista. Aș putea să fac o comparație a sistemului politic actual cu bucătăria românească. Până acum cinci ani, politicul românesc seamana cu faimoasele ciorbe din restaurantele românești. Facem o supă de legume care conțin diferite tipuri de carne și spunem că vindem  ciorbă de pui, ciorbă de perișoare, ciorbă de văcuță dar, în esență, vorbim de aceeasi structură. Am ales să fac parte din echipa ADN deoarece am fost convins si mi s-a dovedit că este o echipa transparentă, o echipa motivată, o echipă care își dorește să dezvolte atât localitățile din județul Brașov, cat si municipiul. O echipă care are libertate in luarea deciziilor, o echipă care își dorește să crească sănătos! In ceea ce priveste localitatea Harman, stim foarte bine că, în ultimele patru mandate, modificări in abordarea problemelor din administratia publica nu au fost. Lipsa transparentei in adoptarea deciziilor la nivel local precum si inexistenta consultarii cetatenilor din Harman in luarea deciziilor este o problema reala nu doar la nivelul Comuniei Harman ci si la nivel judetean desi, tin sa mentionez aici ca, in fiecare comunitate exista cetateni calificati in diverse domenii,  profesioniști care pot si vor sa se implice in dezvoltarea comunitatii. Ne dorim să atragem lângă noi oameni tineri, oamenii implicați și să ajungem și noi în câțiva ani în topurile comunelor dezvoltate cu fonduri europene, să nu mai fim la coada clasamentului.”

Ileana Rasnoveanu: ”Lucrez in domeniul resurselor umane de 30 de ani. Nu am mai facut politica pana acum pentru ca nu am avut convingeri politice. Avand in vedere ce sa intampla in lumea politica din Romania, am luat hotararea sa particip activ la viata politica saceleana si sa ma inscriu in cursa pentru Consiliul Local Sacele. Imi doresc mai mult pentru Sacele. Sunt constienta ca se pot realiza  multe in localitate, se poate dezvolta frumos si cred ca putem omogeniza o echipa care sa contruiasca in Sacele. Avem nevoie de turism, avem nevoie de integrarea sociala a romilor din Sacele. Chem alaturi tinerii din Sacele, care pot deveni activi si se pot implica in astfel de proiecte. Sacelele este frumos si poate deveni un punct de atractie turistica cum este Rasnovul, Branul. Sunt oportunitati destule. Am ales sa ma implic!  

Coordonator politic ADN Brasov,

   Ionel Goidescu

https://www.facebook.com/Transilvania365/videos/337035337238047/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web