InformațiiTurism-Utile

Investitie si relaxare, in acelasi timp, pentru rezidentii ansamblului Tampa Gardens din Brasov (P)

Investitie si agrement in acelasi timp. A avea un apartament de vacanta la munte conduce detasat in topul rezolutiilor pentru 2018.  A fi proprietarul unui apartament la Brasov, atat de aproape de Poiana Brasov, dar si de statiunile de pe Valea Prahovei este, cu siguranta, o investitie.

 

Top 4 motive pentru a achizitiona un apartament in complexul Tampa Gardens din Racadau, Brasov

 

Locatie de exceptie, in mijlocul naturii 

Achizitioneaza un apartament in complexul Tampa Gardens din Racadau, Brasov, si vei avea parte de un colt de rai in mijlocul naturii! Locatie de exceptie, la 10 minute de centru, dar atat de aproape de natura. Bucura-te de munte, de padure si incarca-ti bateriile chiar de ACASA!  Cand vine vorba de achizitia unui apartament, spatiul verde aflat in apropiere este unul dintre considerentele importante de care se tine seama. Oare cate dintre apartamentele scoase la vanzare in Brasov se pot bucura cu adevarat de atata spatiu verde, precum cele din complexul Tampa Gardens ? Si nu vorbim doar de cativa copaci, ci de munti in toata splendoarea lor!  Cum ar fi sa va simtiti zilnic in vacanta, relaxati, in propriul apartament?

Departe de trafic si poluare

Iti redefinim stilul de viata. Evadeaza din aglomeratia urbana a Brasovului si opteaza pentru un trai relxat, linistit, la poalele muntelui!  Tampa Gardens, locul in care te bucuri de liniste si de aer tare de munte,fara poluare deoarece nu exista trafic auto intens in preajma ansamblului.

Spatii generoase

Ce va tenteaza mai mult, un apartament cu 2,3, 4 camere sau un penthouse?  Sunt scoase la licitatie  apartamente cu suprafete diferite, tocmai pentru a raspunde tuturor cerintelor.  Locuintele sunt mai mult decat spatioase.  De exemplu, apartamentele cu 2 camere au o suprafata cuprinsa intre 56.6 si 75.3mp.  Locuintele cu 3 camere au suprafata maxima de 106.97 mp, iar cele cu 4 camere 126.3 mp.  Penthouse-urile inseamna adevaratul rasfat imobiliar, oferind viitorilor proprietari o suprafata de nu mai putin de 239.9 mp.

Preturi accesibile in cadrul licitatiilor din fiecare miercuri

Licitaţia publică este metoda prin care o bancă, cu ajutorul unui executor judecătoresc, poate vinde proprietăţile urmărite în cadrul executărilor silite.  Licitaţiile reprezintă oportunităţi de a cumpăra proprietăţi sub valoarea de piaţă a acestora şi de aceea se recomandă urmărirea în timp a proprietăţilor care prezintă interes. 

Pretul apartamentelor cu doua camere incepe de la 48.000 Euro+ TVA 5%.  Este acceptat si creditul Prima Casa. Apartamentele cu trei camera pornesc de la 72.000 Euro, iar cele cu 4 camere de la 85.000 Euro.  Penthouse-urile se vand cu suma de 190.000 de Euro.

 

Asadar, pentru a beneficia de oferte speciale pentru apartamentele disponibile din complexul Tampa Gardens din Racadau, Brasov, inscrieti-va de pe acum la licitatia de miercurea viitoare (licitatiile au loc in fiecare saptamana, miercurea) . Detalii de numarul de telefon 0735 227 874.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web