Infracțional

Infractor la doar 16 ani: un minor a lovit un barbat pentru a-i fura mobilul si borseta

La data de 06 iulie a.c., în jurul orelor 18,  polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale Brașov au fost sesizați de un bărbat, cu privire la faptul că în timp ce se deplasa pe B-dul Saturn, din municipiul Brașov, a fost lovit de către o persoană necunoscută care a încercat să îi sustragă telefonul mobil și o borsetă pe care le avea asupra sa, fără succes.

În urma activităților întreprinse de polițiștii de investigații criminale, la data de 13 iulie a.c., a fost identificat autorul faptei, un minor de 16 ani.

Prin ordonanța a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, față de acesta a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la tâlhărie. Minorul a fost reținut, pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J. Brașov.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Brașov, în dosarul penal instrumentat sub supravegherea unității de parchet competente, pentru stabilirea întregii stări de fapt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web