Fără categoriePolitic-Administrativ

Independentul Șovăială și consilierii PSD s-au opus majorării taxelor și impozitelor. PNL, PMP, UDMR, PER si FDGR au votat pentru

Consilierii locali PNL, PMP, UDMR, PER si FDGR vor ca brasovenii sa plateasca mai mult pentru taxe si impozite locale. Concluzia reiese din votul de ieri din Consiliul Local cand s-a decis cat sa plateasca brasovenii in 2019 pentru cladiri, masini si teren. Primarul George Scripcaru a venit si cu o scuza, chipurile de vina este gaura lasata la buget de Guvernul PSD. Insa, primarul nu a suflat o vorba despre salariile dublate de la Primaria Brasov, unele fiind ca cele din Germania sau Franta, desi, eficienta este aceeasi. Daca sume uriase de bani nu ar fi mers in salariile personalului, poate ca nu ar fi fost nevoie de aceste mariri.Sa nu uitam de gasca de directori taietori de frunze la caini, care sunt unsi politic prin mai toate institutiile. Singurii care s-au opus cresterilor de taxe au fost consilierii PSD, dar si independentul Serban Sovaiala. Ultimul a votat impotriva, nicidecum cum au scris unele publicatii locale. Precizam ca de la PSD a lipsit consilierul local Tudor Dutu.

De asemenea, decat s-ar plange de lipsa banilor, primarul Scripcaru mai bine ar vorbi despre suma de bani achitata actorilor care au fost dati afara de la teatru, bani pe care il platesc tot brasovenii. Daca ar fi avut profesionisti in institutie, acesti bani trebuiau sa ajunga la 4 angajati care muncesc, nicidecum la 4 care nu au fost o zi la munca, dar au incasat salariul pe un an. Sa nu uitam nici de banii necheltuiti ai Primariei Brasov, nici de lipsa investiilor mari asa cum sunt in alte orase din tara. In afara de flori si giratorii, Brasov este deficitar la mai toate capitolele. Noroc de muntele Tampa si Biserica Neagra care atrage turistii in continuare pentru ca aceste cladiri cu ”Atentie , cad tigle” nu vor atrage niciodata, nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web