Infracțional

Inconștiență la volan. Drumurile din Brașov pline de șoferi băuți

La data de 01.07 a.c., în jurul orelor 21.20, un bărbat de 41 ani, a condus un autoturism pe str. Drumul Cernatului, din Municipiul Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

 

Conducătorul auto a fost testat din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultând o alcoolemie de 0,54 mg/l alcool pur. Acesta a fost condus la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov, unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente.

 

 La data de 01.07 a.c., în jurul orelor 09.30, un bărbat de 21 ani, a condus un autoturism pe str. Vânătorilor, din comuna Poiana Mărului, județul Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.  

Conducătorul auto a fost testat din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultând o alcoolemie de 0,52 mg/l alcool pur. Acesta a fost condus la Spitalul Orășenesc Zărnești, unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente.

 

La data de 01.07  a.c., în jurul orelor 20.05, un bărbat de 51 ani, a condus un autoturism pe str. Câmpului, din Stațiunea Râșnov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

 

Conducătorul auto a fost testat din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultând o alcoolemie de 0,61 mg/l alcool pur. Acesta a fost condus la Spitalul Orășenesc Zărnești, unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente.

 

La data de 01.07  a.c., în jurul orelor 13.55, un bărbat de 59 ani, a condus un autoturism pe DC 50A, pe raza orașului Zărnești, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

 

Conducătorul auto a fost testat din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultând o alcoolemie de 0,59 mg/l alcool pur. Acesta a fost condus la Spitalul Orășenesc Zărnești, unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente.

 

 La data de 01.07 a.c., în jurul orei 06.35, un bărbat de 73 ani, care se deplasa cu bicicleta pe DJ 103, dinspre Sânpetru spre Bod, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, drum în pantă, s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă.

 

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a biciclistului care a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov, în vederea acordării de îngrijiri medicale.În cauza a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente.

La data de 01.07 a.c., în jurul orei 14.30, un bărbat de 26 ani, a condus un autoturism pe raza localității Bran, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule

În cauza a fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente.

La data de 29.06  a.c., în jurul orelor 23.50, un bărbat a condus un moped pe DJ 110, pe raza comunei Poiana Mărului, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 

Conducătorul auto a fost testat din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultând o alcoolemie de 0,83 mg/l alcool pur. Acesta a fost condus la Spitalul Orășenesc Zărnești, unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice și conducere fără permis, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente.

La data de 30.06  a.c., în jurul orelor 14.35, un bărbat de 29 ani, a condus un motoscuter neînmatriculat pe DN 73F, dinspre Moieciu, spre Cheia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 

Conducătorul auto a fost testat din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultând o alcoolemie de 0,21 mg/l alcool pur.În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducere fără permis, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web