Turism-Utile

Incepe deratizarea la Brasov

Primaria Municipiului Brasov in colaborare cu S.C. CORAL IMPEX  S.R.L., cu sediul social in Ploiesti, punct de lucru Brasov, str. Harmanului nr.50, sc.B, et.1, ap.4, reprezentata prin imputernicit Director Sucursala Corina Ion, in baza contractului de concesiune nr.87 din 18.05.2015, va aduce la cunostinta urmatoarele :

  • in perioada 11 – 20.04.2018, se vor efectua servicii de deratizare pe suprafata domeniului public si privat al Municipiului Brasov.Substanta utilizata este : Deration Pellet avand substanta activa bromadiolone

Produsul mentionat se regaseste in Registrul National al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar umana de catre Ministerul Sanatatii si face parte din grupa Xn  de toxicitate,

Facem apel catre toate cabinetele veterinare de pe raza Municipiului Brasov, ca in situatia in care apar ingerari accidentale de raticide in randul animalelor, antidotul este vitamina K.

Pentru ca activitatile de deratizare sa fie eficiente, acestea trebuie efectate in mod unitar, la nivelul intregii localitati, atat pe domeniul public si privat, cat si la toti utilizatorii de pe raza Municipiului Brasov.

In acest sens facem apel catre cetateni, asociatii de locatari/proprietari, agenti economici si institutii publice sa efectueze activitatea de deratizare pe proprietati, in cladiri si in subsolul blocurilor, concomitent cu actiunea municipalitatii.

In cazul in care conditiile meteorologice vor impiedica desfasurarea acestor actiuni, perioada de efectuare a activitatilor va fi reprogramata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web