Sibiu - Alba - Covasna - Târgu Mureș

Încep lucrări de reparații capitale în mai multe zone din cartiere

Pe lângă reparațiile care au început din această săptămână pe strada Cibininului și Râului, constructorii contractați de Primăria Sibiu vor începe de săptămâna viitoare și lucrările de reparații capitale în mai multe zone de blocuri din cartiere. Acestea includ modernizarea carosabilului, a trotuarelor și a spațiilor de parcare, precum și modernizarea iluminatului public și instalarea tubulaturii pentru coborârea cablajului metropolitan.

 

Următoarele zone fac obiectul acestor reparații capitale:

  1. Zona de blocuri din Turnișor, suprafața fiind împărțită în două perimetre:
  • Zona Aleea Pajiștei – str. Iasomiei, cuprinsă între străzile Șos. Alba Iulia, str. Calea Turnișorului și str. Agricultorilor.
  • Zona de blocuri de pe Șos. Alba Iulia, cuprinsă între str. Grâului și str. E.A. Bielz.

 

Contractul încheiat cu SC Construcții SA SIBIU & SC Total NSA AG Construct SRL Sibiu are o valoare de 6 milioane de lei, termenul de finalizare fiind de 6 luni.

 

  1. Zona de blocuri de la Gară, suprafața fiind împărțită în două perimetre:
  • străzile Uzinei – Constituției – General Magheru
  • străzile Constituției – Abatorului – Aleea Țesătorilor – 9 Mai.

Valoarea contractului încheiat cu SC Terra Building SA este de 3,11 milioane lei, iar termenul de realizare este de 4 luni.

 

  1. Zona de spatele blocurilor de pe strada Școala de Înot, în spatele bulevardului Vasile Milea până la inspectoratul județean de Poliție și în jurul blocurilor de pe strada Simion Mehedinți.

Termenul de realizare a lucrărilor de către constructorul SC Terra Building este de 3 luni, valoarea acestora ridicându-se la 3,11 milioane de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web