De ultimă oră

Impact mortal la ieșirea din Codlea: trei morți și trei răniți, unul în stare gravă

 Accident grav la iesirea din Codlea spre Sibiu. ”In jurul orei 17.30, un autoturism inmatriculat in judetul Brasov, cu patru ocupanti, care circula pe DN 1, dinspre Sibiu spre Brasov, la km 186 + 700 m a patruns pe contrasens,  unde a fost lovit in partea lateral dreapta de catre un alt autoturism inmatriculat in Brasov, cu doi ocupanti, care circula spre Sibiu.
In urma accidentului, pasagerii de pe bancheta din spate a vehiculului care a patruns pe contrasens, un barbat de aproximativ 35 ani si o femeie de aproximativ 30 ani au fost proiectati in afara autoturismului si au decedat.
Ceilalti doi ocupanti ai aceluiasi vehicul, un barbat de aproximativ 60 ani si o femeie de aproximativ 55 ani, au suferit vatamari grave. A fost solicitata interventia unui elicopter pentru tranportarea acestora la o unitate medicala.
In celalat vehicul se aflau doi pasageri, barbat si femeie, cu varsta de aproximativ 20 ani care se pare ca ar fi suferit vatamari usoare. Traficul este blocat complet, politistii recomanda ca varianta alternativa DC Dumbravita”, a spus Gabriela Dinu, purtatorul de cuvant al IPJ Brasov. Din pacate, la scurt timp a decedat si a treia persoana. In total sunt trei morti si trei raniti, dintre care o persoane se afla in stare grava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web