Iar a mințit? Unde este auditul promis de primarul Allen Coliban? Ce s-a întâmplat cu acel contract falsificat?

Când s-a instalat la Primăria Brașov, primarul Allen Coliban a ieșit în presă cu acuzații grave la adresa fostei conduceri. Mai mult decât atât, primarul USR a afirmat că sunt și dovezi în acest sens. A vorbit despre un contract falsificat de angajații primăriei în favoarea unei firme, dar a declarat că va exista și o cercetare disciplinară internă. Cireașa de pe tort a fost când a anunțat un AUDIT la instituția pe care o conduce. Despre acesta a vorbit inclusiv pe pagina sa de facebook. A trecut mai bine de un an de când ”cavalerul dreptății” arunca cu acuzații în stânga și în dreapta, dar nu s-a prezentat și mult lăudatul AUDIT. Nu s-a mai vorbit nimic nici despre contractul falsificat sau despre cercetarea disciplinată internă. O fi tot o minciună marca Coliban, așa cum s-a întâmplat și cu CV-ul unde se lăuda că este absolvent când, de fapt, omul era exmatriculat? Sau va fi o gogoașă umflată cum s-a întâmplat și cu deschiderea patinoarului din piațeta Sf Ioan care trebuia să aibă loc în data de 29 noiembrie (așa s-au lăudat cei din conducere pe facebook), dar nu s-a amenajat nimic?
Toleranță zero pentru hoție în Primăria Brașov
Încă din campanie am fost atenționat de mulți oameni din oraș că în administrația locală se întâmplă nereguli, unele chiar de natură penală.
Am încercat să nu mă las influențat și am venit în Primărie fără preconcepții.
Iată, însă, că doar la o lună distanță de la preluarea mandatului încep să apară și dovezile pentru ceea ce înainte erau doar zvonuri.
Am descoperit recent în Primăria Brașov un contract falsificat de angajați ai primăriei în favoarea unei firme care prestează servicii pentru oraș. Pe scurt, a fost modificată data contractului pentru ca firma să nu plătească penalizările legate de întârzierea prestării serviciilor pentru care s-a semnat contractul.
Am decis următoarele măsuri:
/ Cercetare disciplinară internă
/ Predarea dovezilor către instituțiile juridice abilitate să cerceteze cazul
/ Declanșarea unui audit intern, care va începe în această lună.
Mă aștept, acum, să descoperim și alte nereguli similare, iar mesajul meu este unul foarte ferm: nu voi tolera nicio încălcare a legii în Primăria Brașov!”, spunea anul trecut Allen Coliban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web