Turism-Utile

Hteththemeth și 4Tune Quartet vor pune în scenă spectacolul-concept „Best Worst Case Scenario” într-o nouă abordare

Două dintre cele mai spectaculoase formaţii din Braşov îşi unesc pasiunea pentru muzică într-un eveniment cultural de excepţie.

 

Hteththemeth este trupa care a reprezentat cu succes România şi Braşovul la Finala Mondială Global Battle of the Bands 2016, de la Berlin, unde a ocupat locul al doilea.
https://www.youtube.com/watch?v=gRNWXrbjNy8

 

4Tune Quartet este un proiect muzical deosebit, care, în mod obișnuit, arată o nouă față a rock-ului, transformând capodopere ale genului în piese de muzică de cameră, într-un aranjament tipic unui cvartet clasic. Cu o prezență scenică unică, cele patru componente ale 4Tune Quartet sunt muzicieni profesioniști, membri ai Filarmonicii Braşov, cu o iubire aparte pentru muzica rock și metal.

 

https://www.facebook.com/4TuneQuartet/videos/970429443112985/
Împreună, cele două trupe vor pune în scenă spectacolul concept „Best Worst Case Scenario”, bazat pe albumul cu acelaşi nume al trupei Hteththemeth, într-o abordare inedită din punct de vedere muzical şi scenic.

 

Muzica “neumană”, aşa cum o descriu membrii Hteththemeth, își va completa portativele cu o infuzie de muzică de cameră, aducând în spiritul spectacolului „Best Worst Case Scenario” sensibilitatea, amploarea și culoarea instrumentelor clasice ale 4Tune Quartet. Povestea căderii și transformării lui Hteththemeth din arhanghel în revelator al unor noi sentimente și trăiri, va fi narată muzical și scenic într-un spectacol în care albumul conceptual va fi prezentat în întregime.

 

Albumul a fost lansat de trupa Hteththemeth în prima parte a anului 2016, fiind apreciat atât de public, cât și de critica de specialitate. Combinând o multitudine de stiluri muzicale, de la blues și bossa-nova până la rock și metal, într-un cuvânt „unhuman music”, albumul se dorește a fi o coloană sonoră a unui film imaginar, care prezintă o viață plină de visare, suprapusă peste conflictul spiritual care îi marchează gândurile și alegerile personajului ce va deveni într-un final Hteththemeth.

 

https://www.youtube.com/watch?v=Tw7hFwdn2m8

 

Astfel, pe 16 martie, cei 11 artişti vă dau întâlnire în clubul Rockstadt, la un spectacol ce va dura peste 90 de minute.

Biletele sunt limitate la 150 şi se găsesc în Rockstadt, la bar, la prețul de 25 lei până joi, 15 martie. În ziua concertului, biletele se vor putea achiziţiona doar la intrare, la preţul de 35 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web