BrasovPrim plan

Gantz le sugerează brașovenilor să circule cu autobuzele.Oare se referă la acele autobuze vechi care iarna nici măcar nu pornesc?(VIDEO)

Administratorul public Miklos Gantz le-a sugerat brasovenilor sa circule prin municipiu si cu mijloacele de transport in comun, nu doar cu autoturismele proprii. Afirmatia a fost facuta in cadrul unei conferinte de presa in care reprezentantul Primariei Brasov a prezentat pe larg numarul total al locurilor de parcare din municipiul Brasov. Situatia locurilor de parcare este una acceptabila, nu neaparat buna. Poate ca ar trebui ca brasovenii sa mai foloseasca si mijloacele de transport in comun”, a afirmat Miklos Gantz.
Daca administratorul Miklos Gantz nu stie, poate sa se informeze din presa locala cu privire la gradul de uzura a mijloacelor de transport in comun din Brasov. Numai iarna trecuta, aproape jumatate din autobuzele si troleibuzele aflate in parcul auto al RATBV  nu au putut iesi pe strada, din cauza defectiunilor, stire care a aparut in mai toate ziarele. Insa, acest amanunt nu a ajuns si la urechile administratorului Gantz, fiind preocupat de cu totul alte probleme.
Cu siguranta ca multi brasoveni ar circula cu mijloacele de transport in comun, dar sa fie si conditii umane in acestea. De cativa ani, Primaria Brasov doar vorbeste despre achizitia de autobuze si troleibuze, dar totul a ramas la stadiul de discutii.
Tarifele pentru parcarile rezidentiale
Zona D: 120 de lei
Zona C: 132 de lei
Zona B: 144 de lei
Zona A: 156 de lei
Pana la intrarea in vigoare a noului regulament, tarifele de parcare in parcarile publice cu plata sunt:
Zona centrala: 1,5 lei/ora
celelalte zone (de ex Piata Astra sau Piata Dacia): 1,3 lei/ora
Tarife Parcare Regina Maria
8.00-18.00: 1.5 lei/ora
18.00-8.00: 1 leu/ora


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web