Sibiu - Alba - Covasna - Târgu Mureș

Gala Premiilor UNITER uneste Teatrul!

In An Centenar, Gala Premiilor UNITER ajunge la Alba Iulia. Un loc istoric in care prezentam teatrul romanesc de azi.

 Spectacolul Galei are loc in data de 7 mai, cu incepere de la ora 20.00, intr-un decor istoric, patrimoniul-simbol al Cetatii Alba Carolina.

 

Pana atunci, va invitam sa-i cunoaştem pe artistii participanti. Pe www.uniter.ro şi pe pagina de facebook, va aşteptam cu informatii noi, stiri, interviuri, testimoniale video, mesajele de sustinere pentru nominalizati, votul publicului, ganduri despre Centenar.

 

Astazi, 11 aprilie, lansam campania de promovare a artistilor aflati in competitie la Gala Premiilor UNITER. O campanie interactiva ce ofera posibilitatea publicului sa fie mai aproape de concurenti si sa-i sustina cu un simplu click.

 

Va invitam sa participati activ la toate etapele campaniei: 

–       Artistii in competitie!

–       Pentru tine cine e castigatorul? Sustine-ti favoritul din 23 aprilie pe site-ul www.uniter.ro

–       In 7 mai afla castigatorul

Lansam astazi prezentarile video pentru fiecare dintre cele 11 categorii de premii – „Artistii in competitie!”. Din 23 aprilieconcurentii din acest an ai Galei beneficiaza de sustinerea colegilor lor in testimoniale video si va invitam sa le fiti alaturi sustinandu-i pana in 7 mai, cand vom afla cu totii castigatorii in direct.

 

https://youtu.be/U5jTADiaskI

 

Tot din 23 aprilie pagina de facebook si site-ul UNITER vor raspandi mesaje prin care artistii ii incurajeaza pe cei aflati in competitie pentru trofeul UNITER.

*

13 premianti, 31 de nominalizati si peste 300 de invitati din Bucureşti si din tara sunt asteptati in data de 7 mai in Cetatea Alba Carolina pentru a sarbatori performanta in Teatrul romanesc.

Spectacolul-eveniment va incepe la orele 20.00 si va fi transmis in direct pe TVR1 si Radio Romania Cultural, livestreaming pe www.tvr.ro si www.uniter.ro, si preluat de pagina de facebook a UNITER.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web