Sibiu - Alba - Covasna - Târgu Mureș

Fotbaliștii sibieni au trecut cu brio vizita medicală

La o zi de la reluarea pregătirilor, jucătorii divizionarei secunde FC Hermannstadt au efectuat vizita medicală la Clinica NewMedics din localitate. Rând pe rând, „alb-roșii” au trecut prin cabinete. Mai întâi li s-a recoltat sânge pentru analize, apoi au urmat electrocardiograma (EKG), examenul clinic general, spirometria și, la final, ecografia abdominală. Toți cei 19 jucători prezenți la reunirea lotului au trecut cu brio vizita medicală.

„Suntem bucuroși că, din punct de vedere medical, nu există niciun fel de probleme. Băieții sunt apți sută la sută pentru efort. Ne dorim să fie feriți de accidentări sau de orice alt fel de probleme de ordin medical pe toată durata pregătirilor, iar în momentul în care va începe campionatul să fim la capacitate maximă”, a declarat președintele clubului sibian, Teodor Birț.

„Fotbaliștii echipei FC Hermannstadt au efectuat la clinica noastră, în această dimineață, examenul medical obligatoriu înaintea începerii perioadei de pregătiri. Din fericire, nu am depistat niciun fel de probleme. Nici măcar un kilogram în plus. Cu toții sunt în parametri. Le urăm mult succes în pregătiri și la meciurile oficiale. Îi asigurăm că întreg personalul clinicii noastre va ține cu FC Hermannstadt în Liga a II-a”, a declarat, la rândul său, managerul Clinicii NewMedics, ing. Gabriel Bolca.

Fotbaliștii sibieni vor continua pregătirea în localitate până la finalul săptămânii, când e prevăzută plecarea în cantonamentul de la Săcele (jud. Brașov). Jucătorii pregătiți de Alexandru Pelici, Eugen Beza și Florin Berța vor efectua zilnic câte un antrenament, la Stadionul „Obor”. Cu excepția zile de sâmbătă, ședințele de pregătire se vor desfășura după-masa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web