Parlamentar de Brașov

Fostul ministru Niță s-a dus la pușcărie cu un bax de apă și unul de hârtie igienică(FOTO)

Fostul ministru al Energiei, Constantin Nita, s-a dus singur la Penitenciar unde va avea de ispasit o pedeaspa de 4 ani de inchisoare. Inainte de a pleca, Nita si-a facut si un mic bagaj. Astfel, pe langa haine, fostul ministru si-a luat cu el si un bax de apa si unul de hartie igienica. Fiind intrebat daca este vinovat, daca regreta ceva, Constantin Nita a precizat ca nu are ce sa-si reproseze.

Reamintim ca fostul ministrul al Energiei, Constantin Nita, va merge la puscarie pentru 4 ani. Decizia a fost luata joi de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie care a mentinut decizia din prima instanta, cand brasoveanul a fost condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta. Decizia este definitiva. Fostul sef al PSD Brasov este acuzat de DNA ca ar fi primit bani de la omul de afaceri Tiberiu Urdareanu. De asemenea, lui Constantin Nita ii va fi confiscata si suma de 303.000 lei, bani pe care i-ar fi primit de la Urdareanu pentru ca firma acestuia sa primeasca un contract la Primaria Iasi.

Reamintim faptul ca Constantin Nita a fost trimis in judecata de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie in iunie 2016.

 

 

One thought on “Fostul ministru Niță s-a dus la pușcărie cu un bax de apă și unul de hârtie igienică(FOTO)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web