ActualitateInformații

Firmele de deszapazire din Brasov, la limita cu stocurile de sare

Cele două firme de deszăpezire, Comprest şi Eurostrada, au acţionat şi azi-noapte cu 32 de utilaje în oraş şi în Poiana Braşov. Din cauza visolului şi a ninsorii a fost nevoie să se intervină, în mod constant, pe arterele de circulaţie. S-a intervenit pentru curăţarea carosabilului cu lama şi s-a împrăştiat şi material antiderapant. Până în această dimineață s-a acționat pe străzile principale, cele pe care circulă mijloacele de transport în comun, zonele mai înalte – de ex. CD Gherea, cartierul Șchei, podurile și pasajele, drumul spre Poiana Braşov și Poiana Braşov – și, din această dimineață, a început deszăpezirea și pe străzile din interiorul cartierelor şi legăturile acestora cu străzile principale.

Comprest a asigurat această activitate cu 24 de utilaje. Până în această dimineaţă s-au utilizat aproximativ 250 de tone de material antiderapant, stocul fiind în acest moment de aproximativ 110  tone. Telefon dispecerat: 0268-416495.

Eurostrada a acționat cu 8 utilaje. De asemenea s-a intervenit pentru curăţarea carosabilului cu lama şi s-a împrăştiat şi material antiderapant. Eurostrada a utilizat aproape 60 de tone de material antiderapant şi mai are un stoc de peste 480 de tone. Telefon dispecerat: 0268-311310.

În cazul în care situaţia de la societatea Salrom nu se va rezolva, cei doi operatori vor gestiona în comun stocurile de sare existente.

Cetăţenii pot solicita intervenția mașinilor de deszăpezire la dispeceratele celor două firme, în funcţie de zona de intervenţie. În cazul în care solicitările lor nu sunt rezolvate, pot sesiza acest lucru Serviciului Urmărire Contracte Salubrizare şi Deszăpezire din cadrul Primăriei Brașov – tel 0268 416550, tasta 9,  int. 127, 253, 254, email:salubrizare@brasovcity.ro.

 

Zonarea pentru deszăpezire este următoarea:

– Eurostrada: cartierele Tractorul, Bartolomeu, Stupini, zona str. Harmănului – B-dul Gării – 13 Decembrie;

– Comprest: restul orașului, inclusiv Poiana Brașov;

– Deszăpezirea tronsoanelor 1, 2 și 3 ale ocolitoarei este asigurată de CNAIR.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web