ActualitatePrim plan

Film de lungmetraj cu ”ECOURI” care promovează Brașovul (VIDEO, FOTO)

Proiect inedit in orasul de la poalele Tampei, menit sa promoveze Brasovul la scara mare. „Ecouri”, primul  film de lung metraj care se filmeaza la noi in oras.  Producatorul este nimeni altul decat Corneliu Tepelus, cunoscut promotor peste hotare al Brasovului,  al Transilvaniei, dar si al Romaniei.   Lucrează de 27 de ani în turism, foarte multi ani petrecandu-i in Canada, America si Anglia.  A reusit sa atraga numerosi jurnalisti celebri, dar si turisti straini in tara noastra.  De exemplu, Charlie Ottley, cunoscutul producator al documentarelor din seria “Wild Carpathia” s-a aflat la invitatia lui Corneliu in Poiana Brasov in luna martiea acestui an.

Iata ce ne-a declarat Corneliu Tepelus despre cel mai recent si ambitios proiect al sau, filmul de lung metraj „Ecouri”:

 

Ce ne poti spune despre acest film?

„Este vorba despre un film de lung metraj care se filmeaza in Brasov chiar acum. Lucram din toamna la acest proiect. E un film artistic de buget mare.  Ne dorim, pe langa a face un film frumos, sa si promovam Brasovul.  Am insistat ca producator al filmului si chiar am venit cu ideea sa se filmeze in Brasov.   Ne dorim sa expunem oamenii din Brasov, oameni simpli, dar si oameni de afaceri, institutii, sa fie ceva pozitiv.

 

Care este subiectul filmului?

Este vorba despre un thriller psihologic, ceva destul de nou in Romania, este vorba despre un pictor care traieste in lumi paralele.  Filmul se numeste „Ecoul” si am strans cam pe cei mai buni din tara pe parte de tehnica, actori (mai ales de teatru).

 

Promovezi foarte mult in proiectele tale judetul Brasov.  Ce te determina sa faci acest lucru?

Sunt nascut in Harghita, dar din ’91 sunt in Brasov, mama mea este aici.  Am lucrat foarte mult in Canada, SUA, Anglia in turism si am vazut cum se fac filmele de promovare in turism si am zis sa aplic in Romania, am inceput cu Harghita, Brasovul si urmeaza toata tara.

Foarte multi jurnalisti straini au ajuns in Romania datorita tie

Foarte multi oameni din strainatate sunt indragostiti de Romania, de Transilvania si prin filmele de promovare pe care le-am facut si trimis foarte mult pe social media, multi jurnalisti straini au venit sa descopere tara noastra, Brasovul…Am incercat cu resurse mici sa fac LUCRURI MARI.

Vei continua munca ta de promovare?

Acest film a fost obsesia mea, de vreo 10 ani incerc sa strang fonduri.  Vom filma 4 zile in Brasov, strazile frumoase, anumite locatii din Centrul Vechi.  Am filmat Sub Tampa, se vede frumos Brasovul de sus,  pe Postavarului…vrem sa arate orasul SUPERB in acest lung metraj.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web