Actualitate

Festivalul familiei la Brasov

În perioada 8-10 septembrie 2017 va avea loc la Brașov, în Parcul Noua, cea de-a patra ediție a celui mai mare festival al familiei din România, LollyBoom.

Ediția LollyBoom 2017 Brașov își propune să creeze amintiri de neuitat pentru familie și să readucă în viața participanților cea mai frumoasă etapă – copilăria – printr-o multitudine de activități și ateliere creative.

Participanții, bunici, părinți și copii de toate vârstele, sunt așteptați timp de trei zile într-o lume de poveste cu spectacole de magie, teatru, dans sportiv, concerte, proiecții de film în aer liber, parada celor mai îndrăgite personaje de la Disney și diverse activități precum bubble football, tir cu arcul, treasure hunt, tiroliană, cursă cu obstacole, trambulină, tobogane, jocuri ale copilăriei.

Atât cei mici cât și adulții sunt invitați să participe la peste 2000 de ateliere creative, educative și antrenante, organizatorii pregătind și alte surprize. Participarea la toate activitățile din cadrul festivalului este gratuită.

În acest an, festivalul ajuns la a treia ediție  în orașul Cluj-Napoca, a reunit  peste 50000 de participanți în cele 4 zile de festival, oferind comunității clujene momente de relaxare, distracție și alternative de petrecere a timpului liber alături de cei dragi.

Mai multe detalii pe: www.lollyboomfestival.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web