Turism-Utile

Festivalul de Folclor si Romante „Ion Blijan” destinat interpretilor amatori cu deficiente de vedere

Festivalul de Folclor si Romante „Ion Blijan” destinat interpretilor amatori cu deficiente de vedere, edifia a XI-a Asociafia Nevazatorilor din Romania (ANR) organizeaza, in premiera la Brasov, impreuna cu Filiala judefeana pe data 20 iunie a.c., cea de a XI-a editie a Festivalului de Folclor si Romante „Ion Blijan”, concurs nafional destinat interpretilor amatori cu deficiente de vedere din Romania.

Evenimentul, care beneficiaza de sprijinul Primariei Municipiului Brasov si al Lions Club Brasov, va avea loc la Sala Operei Brasov,str.Bisericii Romane nr.5l. incepand cu ora 10.00. Vor fi prezenti artisti amatori cu deficiente de vedere din 20 de judete ale tarii, iar juriul va fi format din personalitati de prestigiu ale muzicii din Bragov. De asemenea, in cadrul evenimentului vor sustine recitaluri invitaii speciali de la Asociatia Culturala Kids Music Production Bragov si Ansamblul Folcloric al Casei de Cultura a Studentilor din Brasov. Va invitam sa fiti alaturi de noi la aceasta  manifestare deosebit de importanta pentru comunitatea persoanelor cu dizabilitati vizuale din tara noastra, dar si pentru publicul larg, care va avea ocazia sa descopere ca talentul si perseverenta nu pot fi ingradite de deficiente. Intrarea este libera.

Asociatia Nevazitorilor din Romania (ANR) este organizatia nonguvernamentala reprezentativa la nivel national care apara si promoveaza interesele persoanelor cu deficiente de vedere. Prin cele 34 de filiale ale sale, Asociatia cuprinde peste 40.000 de membri (persoane cu handicap vizual grav, accentuat si mediu) de pe intreg teritoriul tarii Asocialia Nevazatorilor din Romania are statut de utilitate publica acordat de Guvernul Romaniei prin H.G. 1033/03.09.2008, fiind recunoscutd ca organizatie nationala reprezentativa a nevazatorilor atat de catre autoritatile publice romane, cat si de catre organizatiile internationale ale deficientilor de vedere. Este membra a Uniunii Europene a Nevdzdtorilor, a Uniunii Mondiale a Nevazatorilor, a Consiliului Nalional al Dizabilitatii si, implicit, a Forumului European al Dizabilitatii. Filiala ANR Bragov reprezinta, inca din anul 1961, pe plan judetean, interesele deficientilor de vedere, oferind servicii si programe socio-profesionale, culturaleducationale, de sport si timp liber.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

gazduire website gazduire web